Komentarze do wiadomości: Internauci są zgodni, dziś filmy straciły coś ważnego. Kultowy thriller sprzed 33 lat przypomniał im, za czym tęsknią w kinie

Forum inne
Dodaj komentarz
31.01.2026 17:28
1
odpowiedz
kozan
2
Junior

Potrzebuję kurtki, w której uciekał dr. Kimbell

31.01.2026 17:38
Rumcykcyk
2
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
Rumcykcyk
132
Ojciec Zarazy

Można się śmiać ale właśnie co leci stary film to oglądam mimo, że widziałem 10 000 razy, a te nowe jaki by najlepszy nie był zwyczajnie mi nie podchodzi ale już pomijając efekty to fabularnie jest kiepsko jakby wszystkie filmy były grane pod jakieś gimbazy.

Najgorszy film jaki widziałem ostatnio to Dobry Dom. Znowu ukazanie Polskiej patologii poziom Hard. Jeszcze te teksty w necie, że to taki film, że jak ktoś ma podobne problemy to może iść po pomoc tylko, że w tym filmie było to tak ukazane, że znajomi, policja i sądy były przeciwko osobie poszkodowanej. Ciężko się to oglądało.

31.01.2026 18:40
2.1
Lukas1983
47
Centurion

Rumcykcyk Domu Dobrego nie oglądałem, więc się nie wypowiem. Ale co do reszty, to pełna zgoda. 
No, może nie do końca pełna. Bo np. w liczącej już prawie 25 lat trylogii LOTR Petera Jacksona też jest CGI i różne "wirtualne sterydy", a nikt nie płacze, że film jest nieskuteczny.
Może to kwestia konwencji fantasy, która z definicji jest osadzona w odrealnieniu? Któż to wie.

31.01.2026 18:57
2.2
GTVTV
1
Junior

Rumcykcyk Polecam sprawdz na cda paulinagorni2007 mnóstwo filmow z lat 70,80,90

31.01.2026 19:08
2.3
dobaczenko
62
Konsul

Rumcykcyk Ja tam sobie raz do roku iron mana lubię obejrzeć.

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl