Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: Horror stał się dla youtuberów najkrótszą drogą do Hollywood. Backrooms i Obsesja pokazują, dlaczego

Forum inne
Dodaj komentarz
01.06.2026 17:02
Grifter
1
3
odpowiedz
Grifter
57
Generał

Dzięki za zwrócenie uwagi na 'Iron Lung'. Przegapiłem to całkowicie, nawet o tym nie słyszałem!

post wyedytowany przez Grifter 2026-06-01 18:07:09
19.06.2026 11:30
2
4
odpowiedz
Molid
9
Legionista

Przed YT, powszechym internetem młodzi filmowcy też skądś się brali. Spielberg pierwszy studyjny film wyreżeserował mając jakieś 21 lat, bo wcześniej zrobił kilka niskobudżetowych, krótkich filmów. Wielu innych dzisiaj bardzo uznanych reżyserów też, zaczynali od filmów na 8mm kamerach, pomijali szkoły filmowe bo od młodych lat zajmowali się tym jako pasja, tłumaczyło się to na wiedzę i doświadczenie szybciej niż szkółki i studia. Dzisiaj mamy to samo, ale platforma jest inna. Zamiast tanich kamer, VHSów i lokalnych kin są smartphony i YT. Młodzi, zdolni i pełni pasji zawsze znajdą tani sposób na danie upustu pomysłom i jeśli dobrze im to wyjdzie to przy odrobinie szczęście ktoś ich znajdzie i da im szansę. W teorii łatwiej jest znaleźć kogoś takiego teraz bo sa bardziej dostępni, ale z drugiej strony jest natłok tego wszystkiego i dokopanie się do kogoś kto wykazuje się talentem i umiejętnościami jest trudne.

20.06.2026 16:22
baltazar1908
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
baltazar1908
47
Senator

Wkrótce i sobie obejrzę.

20.06.2026 16:53
Grifter
3.1
odpowiedz
Grifter
57
Generał

baltazar1908 Uspokoiłeś się? 😂

20.06.2026 17:12
baltazar1908
3.2
odpowiedz
baltazar1908
47
Senator
Image

Grifter pewnie jesteś konfiturą z rucha tam każdy z płaczem do władzy nawet na swoich, i gdzie masz te oryginalne gry i filmy/??
dzisiaj tylko Warsaw1916 słałem, ten się udziela i wrzuca pod grami w które nigdy nie grał Stalker i Metro szczekał , a nie wiedział że to postapokaliptyczne gry.
Następnie się schował do mamy pod spódnicę wyskoczył po tygodniu myśląc że wszystkim brakuje kilku klepek jak jemu.

post wyedytowany przez baltazar1908 2026-06-20 17:12:57
21.06.2026 22:17
PanDaneX
4
odpowiedz
PanDaneX
22
Generał

Właśnie wróciłem z seansu Backrooms. Mogę polecić w 100% a nie skłamię jak powiem że lubię kręcić nosem :D

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl