Komentarze do opinii: Henryk kończy 8 lat, a my dostaliśmy prezent: Kingdom Come: Deliverance Enhanced działa płynnie i wygląda lepiej

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
13.02.2026 18:29
1
1
odpowiedz
guitarzero
27
Konsul

Jesus Christ be praised.

Rzucam w cholerę nudnawą dwójkę i spadam w objęcia jedyneczki.

post wyedytowany przez guitarzero 2026-02-13 18:33:29
13.02.2026 18:46
😁
2
odpowiedz
tr00y
42
Pretorianin

Czekałem na to. Jakoś nie wierzyłem w ten prezent dzisiaj..myślałem, że to może znowu jakieś plotki, a jednak Warhorse czekali z tym do samego końca :) 

Jak ktoś już gra , to może się podzielić wrażeniami , jak to faktycznie wygląda w porównaniu ze starą wersją? Jak wrócę do domu to sam też jak najszybciej odpalę grę.

13.02.2026 18:48
3
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
matis65740026de
14
Legionista

to jest gra na raz, nawet nie chce mi się do niej wracać ze względu na DLC, system walki jest tam niedowalony że tylko fabuła i grafika nadrabia, potem płakali jeszcze że przegrali z grą z dużo mniejszym budżetem jako gra roku... za każdym razem jak musiałem walczyć w tej grze to tylko się irytowałem...

13.02.2026 18:57
3.1
2
guitarzero
27
Konsul

matis65740026de Ty tu z jakimś płaczem przychodzisz. Won za bramę.

13.02.2026 19:05
3.2
tr00y
42
Pretorianin

matis65740026de nie wiem ile w tym prawdy, bo sam grę sprawdzę dopiero później...ale ponoć walka stała się bardziej przystępna.

13.02.2026 20:23
Tzeentch3
3.3
Tzeentch3
20
Centurion

tr00y 
Druga część to nieba, a ziemia w porównaniu do jedynki jeśli chodzi o walkę (w sensie jej przystępność) - jak ktoś porzucił pierwszą część z tego powodu (jak ja) to dwójka to naprawia. 
Co do samej drugiej części to mam podobnie z chęcią przechodzenia DLC, ale z innego powodu - spędziłem w tej grze ~120 godzin robiąc wszystkie zadania, ale ostatnie kilkanaście to było zmuszanie się - za szybko odblokowałem co mogłem pod względem perków, uzbrojenia itd. przez co na drugiej mapie oprócz zadań nie miałem co robić dodając do tego, że mapa była zdecydowania za duża i po prostu wkradła się nuda. Do tego całkowicie nie podeszło mi zakończenie -

spoiler start

chyba pierwszy raz w życiu grając w jakąś grę coś podsumowało mnie jakbym był złem wcielonym

spoiler stop

.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl