Komentarze do wiadomości: Harry Potter z sensacyjnymi wieściami. Nadchodzący serial HBO stał się jeszcze bardziej ekscytujący, dzięki nowemu członkowi ekipy

Forum inne
Dodaj komentarz
16.01.2026 09:17
Wronski
1
odpowiedz
Wronski
35
Senator

Na ich miejscu to bym sie pochamowal z tym drugim sezonem

16.01.2026 10:15
1.1
toyminator
94
Senator

Na szczęście nie są na twoim miejscu:)
Po za tym drugi sezon jest pewny, bo pewne rzeczy kręcą razem z pierwszym sezonem, a drugi zaczynają kręcić od razu, jeszcze przed premierą pierwszego. Także drugi sezon będzie tak czy siak. Trzeci pewnie też będzie, bo nawet jeśli oceny będą słabe, to oglądalność będzie olbrzymia, i trzeci sezon sie i tak przyklepie. Zresztą, to jest tak potężna marka, że sporo pokoleń to zna.
Starszym się pewnie będzie podobać mniej, szczególnie tym, którzy byli w młodym wieku jak wychodziły ksiązki i filmy.
Po za tym jestem spokojny o to, że serial będzie na wysokim poziomie. Marudzenie o jedną tragicznie słabo dobraną osobę,która pojawia się łącznie na max 10 minut przez 3 książki to śmiech na sali. Zasadniczo to Snape może być na ekranie maks 2godziny przez wszystkie sezony. W sumie to nawet godzinę. Straszne.

16.01.2026 09:35
2
odpowiedz
trumpf
12
Generał

Zimmer dla mnie jest jedną z osób odpowiedzialnych za zarżnięcie blade Runnera, kiedy z kolei w dune było bardzo dobrze.

hit'n miss klasyczny, się zobaczy, ale generalnie nie jestem fanem jego popierdujacych trąb jerychonskich.

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl