Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do gry: Halo: Campaign Evolved

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
07.06.2026 19:58
JakubOrion
1
1
odpowiedz
JakubOrion
51
Pretorianin

Czekam z niecierpliwością :) fajna gierka i ładnie wygląda grafika, oby gameplay też był ok

27.07.2026 18:44
2
odpowiedz
Larenzio
22
Chorąży

2/10. Ta gra jest tak prymitywna, że szkoda czasu na recenzję. Kolejna część nudna jak flaki z olejem , grywalność słaba, grafika średnia, przeciwnicy bez komentarza.
Nie kumam fenomenu tej serii.

ADMIN: Daruj sobie ubliżanie fanom serii ;)

post wyedytowany przez Admina 2026-07-28 19:26:08
01.08.2026 21:08
3
odpowiedz
kozi3000
148
Generał
PLUS
10
PS5

Polecam !. Grałem na ps 5. Dlc to coś bardzo fajnego !. Grafika na wysokim poziomie !!!

03.08.2026 21:59
FreYpr0
4
odpowiedz
FreYpr0
88
Demacia!!!
4.5
PC

Pograłem 3 godziny w 3 posiedzenia i za każdym razem mówiłem "ostatni raz próbuje". No i do czwartego razu raczej nie dojdzie. Gra jest bardzo przestarzała w swojej strukturze - rozumiem, że te 20 lat temu mogło to robić wrażenie, ale dzisiaj niestety nuży na maksa. Strzelanie płaskie, bez żadnego polotu. Broni malutko, wrogowie nudni, historia miałka, nie czuć powagi sytuacji. Niestety sama grafika to nie wszystko w remaku gier sprzed kilku dekad. Może zrezygnowałem w złym momencie i gra ma więcej do zaoferowania, ale jest tyle gier, że uznałem szkoda nawet tych kilku dodatkowych godzin na przedzieranie się przez kolejne fale stworków wymachujących łapami niczym w grach Serious Sam.

07.08.2026 15:03
5
odpowiedz
slawer
13
Legionista
Wideo
6.5
PC

Przeszedłem całą grę. Nie jest zbyt długa, ale ogólnie bawiłem się całkiem dobrze. To naprawdę fajny shooter, chociaż momentami mocno czuć, że niektóre rozwiązania są już trochę archaiczne.

Najbardziej dało mi się we znaki to, co dzieje się pod koniec gry. Wrogów jest dosłownie multum, a do tego respawnują się praktycznie bez przerwy. Wystarczy odejść kawałek i po chwili znowu stoją w tym samym miejscu, co potrafi być naprawdę irytujące.

Jazda autem pod koniec gry to już w ogóle osobny temat. Prowadzi się je tak, jakby było jakąś mydelniczką – model jazdy kompletnie mi nie przypadł do gustu.

Jeśli chodzi o optymalizację, to na RTX 5090 w rozdzielczości 4K i natywnej rozdzielczości gra działała w granicach 60–70 FPS. Jak na taki sprzęt, spodziewałem się trochę lepszego wyniku.https://youtu.be/_Rqu0Q03djg

30.08.2026 11:28
zvr
6
odpowiedz
zvr
74
Pretorianin

GRYOnline.plTeam

MAX
7.0
XSX

Nie wiem, co sądzić o tej grze. Niby spoko, bo grafika ładniejsza, ale to w sumie tyle. Za mało innych zmian. Gameplay sam w sobie się nie starzeje. Lata mijają, a to dalej świetna strzelanka. Niemniej jeżeli ktoś liczył na coś więcej, niż poprawę oprawy graficznej, to zachwycony raczej nie będzie.

06.09.2026 22:52
7
odpowiedz
radzik21
63
Centurion
8.0
PC

Stare Halo w nowej usprawnionej osłonie. Przy grze bawiłem się chyba najlepiej z całej serii.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl