Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 roku
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze Gry z serii Assassin's Creed

Forum Top-listy
Dodaj komentarz
15.07.2026 09:58
mohenjodaro
1
odpowiedz
mohenjodaro
134
Kodeina zamiast protein

Jezus Maria, zachęcony tym jak siadło mi AC Mirage pomimo krytyki w sieci, kupiłem sobie AC Shadows i... na razie tragedia. Trafnie napisał recenzent GOL-a, że gra się jak w pierwsze Fable, gdzie w lesie były wycięte korytarze (tylko, że w Fable grało się znacznie ciekawiej). Może się jeszcze rozkręci, ale...

15.07.2026 10:56
Bukary
1.1
odpowiedz
Bukary
249
Legend

mohenjodaro

Może się jeszcze rozkręci, ale...

Też na początku miałem mieszane odczucia. Ale w moim przypadku... rozkręciło się. Otwarty świat jest tutaj niesamowity, a skradanie się i walka Naoe - IMHO najlepsze w serii. Piętą Achillesową jest, niestety, fabuła. Choć wątek Yasuke - całkiem, całkiem.

A moja lista wyglądałaby inaczej:

S - Unity
A - Black Flag, Origins, Revelations, Odyseja
B - AC II, Brotherhood, Shadows
C - Valhalla
D - Syndicate, AC

Nie grałem w AC III i Mirage.

post wyedytowany przez Bukary 2026-07-15 11:01:41
Forum Forum Top-listy
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl