Komentarze do wiadomości: Gracz ostrzega przed błędem w Diablo 4: użyj Kostki Horadrimów zamiast iść do kowala

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
02.05.2026 16:54
1
2
odpowiedz
shezz810883834a
10
Chorąży

3 za 1 poki co daje mi 1 nowy gówniany item

03.05.2026 13:16
JakubOrion
😂
1.1
1
odpowiedz
JakubOrion
47
Pretorianin

Racja :) z gówna bata nie ukręcisz :)

03.05.2026 16:04
1.2
1
odpowiedz
vroomr3vb@m
1
Legionista

shezz810883834a ciekawe, bo setka tysięcy osób dało affixy, które bardzo dużo dały, aczkolwiek te osoby nie pierdzieliły bez sensu.

05.05.2026 13:36
2
odpowiedz
piptixrush3
0
Junior

Ale to nie jest zadna nowosc to juz bylo w diablo 2, po co ten hype skoro to nie jest nic nowego to juz powinno byc dawno zrobione a nie w cenie nowej gry, ja wczesniej kupiłem d4 ULTIMATE i po co ? Źaluje zakupu do dzisiaj a teraz jeszcze by miec kostke musze zaplacic raz tyle, nie dziekuje Blizzard to nie to samo co kiedys gdy robił gry bo inne firmy nie bymy wstanie na rynku jest juz TOP Path of Exile i raczej Blizzard nie chce albo nie potrafi wziasc przykladu I stworzyc cos swojego tylko potrafia odgapiac I walic ceny jak za zborze szkoda ze tak sie dzieje i szkoda ze gracze dają sie nabierac na taki syf ! Pozdrawiam youtuberow Kiszaka, Prozu I Piotra Maciejczaka dobrze opowiedzieli na temat diablo ze jest to tylko naciagamie na siano ludzi ! ????????

PS SORRY ZA BLEDY WKURZYLEM SIE JAK TO PRZECZYTALEM I PISALEM NA PREDKOSCI ELO.

Regard Nareli

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl