nie wiem co to ma zmienic skoro do utworzenia konta na gmailu trzeba zawsze podawac numer teleofnu i potwierdzac smsem ktory wysylaja
Będzie w mailach zamieszanie. "Onet wprowadza mi .... "
Edytuje bo chyba to fake. Jeszcze sprawdzę.
Oby jak najdłużej darmowo. Mi wystarczy 1 GB na mejlu
Wcześniej jakoś boty im nie przeszkadzały. Pewnie znowu chodzi o boom AI. Nawet danych w chmurze nie będziesz mieć, prolu, wszystko na abonament, a jak coś chcesz zapisać, to kartka i ołówek. :)
też miałem na wp e-mail i zdaje się dalej mam ale zapomniałem loginu i hasła. A co szpamu na to przychodziło. Trudno było realną wiadomość wychwycić.
To prawda, spamu to było zatrzęsienie i odkąd mam gmaila to już zapomniałem to co spam. Jedynie czasem poczta firmowa mi przypomina te złote czasy, ale ustawione agresywne filtry mocno przerzedzają to całe gie.
Pamiętam też jak mój kuzyn się ze mnie śmiał jak zobaczył jakie miałem genialne hasło na tej poczcie składające się z trzech małych liter. Wtedy takie rzeczy przechodziły, dzisiaj już nie ma szans na takie hasło.
Nawet tutaj robią randomowe testy. Niektórzy to zaczną więcej kont zakładać żeby zamiast 5 GB było 15 GB, bo to może być już na stałe przydzielone. W coraz wielu miejscach zaczynają robić tak, że nowi użytkownicy mają ciężej niż obecni (na przykład robienie gry w Roblox).