Komentarze do wiadomości: Gigant nagle zakręcił kurek z pieniędzmi. Studio twórcy serii Yakuza to najnowsza ofiara nowej strategii chińskiej firmy

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
08.03.2026 20:10
KymJonEst
😱
1
2
odpowiedz
KymJonEst
10
Chorąży

"Studio Nagoshi ma czas do maja na znalezienie innego sponsora." Łał nie dziwota że obecne gry jakie są każdy widzi, chociaż serię Yakuza bardzo lubię, skoro ich produkcja jest napędzana sponsoringiem. A ja durnowaty myślałem że aby coś powstało musi to mieć inwestora lub jak to mówił pewien były prezydent trzeba zaciągnąć kredyt. No chyba że kogoś stać i posiada własne środki. Chcieliśta Hińczyka bo nie umiejeta gospodarować zasobami to wiadomo co w kubeł i cicho siedzieć. W przeciwieństwie do wielu innych nacji i przedstawicieli wielu branż Hińcziki umieją liczyć.

post wyedytowany przez KymJonEst 2026-03-08 20:17:10
08.03.2026 22:45
2
odpowiedz
damianp2581
11
Legionista

Trochę pewnie przewartościowali Anante tworzenie konkurencji do GTA pochłania wiele a jeszcze marketing dobry nie wystartował Ananta stała się strategicznym tytułem dla netease i olewają inne

post wyedytowany przez damianp2581 2026-03-08 22:49:39
09.03.2026 14:24
3
odpowiedz
vayha
25
Chorąży

Jeżeli chiński gigant to panstwowy. Jak państwowy to oczywiście że zamknie japońska grę o yakuzie. To polityczne a nie biznesowe.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl