Komentarze do wiadomości: Fani „polskiego Skyrima” mogą już testować kluczowe zmiany w 2. i 3. akcie Tainted Grail: Fall of Avalon

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
18.02.2026 13:56
1
1
odpowiedz
TheFrediPL
115
Generał

Wkurza mnie to że w pierwszym akcie przy ognisku Artur coś dopowiadał czy to do postaci czy do wydarzeń, w 2 i 3 z tego co pamiętam w ogóle nic nie mówił, tak jakby twórcy porzucili ten pomysł bo im się śpieszyło, a to było fajne bo pozwalało polubić lub nie Artura.

18.02.2026 15:38
PersonifikacjaCienia
😢
2
odpowiedz
PersonifikacjaCienia
36
Brat

Gra była spoko, ale wręcz cuchnęła niedokończoną robotą. I wcale mi się nie podobają zaproponowane zmiany. Zamiast skupiać się na "balansie" powinni lepiej wypełnić treścią te puste przestrzenie w Cuanacht i Porzuconych Mieczach. Tak jak TheFrediPL pisze, powinni poprawić braki interakcji z Arturem a może i znaleźć zastosowanie dla szkicownika, teleskopu i konia :P Do tego poprawić oprawę czy to pod względem oświetlenia czy chociażby dopieszczając te miejsca, gdzie niedoróbki aż krzyczą. Tak samo w treści zrobić poprawki słów czy tłumaczeń. Ja nadal czekam do 23 maja żeby przejść drugi raz, choć patrząc na podejście Twórców, nie spodziewam się wiele. No i jakby zakończenie nieco bardziej zróżnicowali, to bym też się nie pogniewał ;)

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl