Wystarczy ze dojdą do Enies Lobby. I starczy. Ikoniczna scena, świetne walki. Po za tym mogą dojechać do Marineford z starszymi aktorami., to nie jest żaden problem. To że w mandze są młodzi, i wszystko dzieje się na przestrzenie powiedzmy 3 lat. to nie znaczy że serial musi robić dokładnie to samo. Ba w serialu aktorskim starzenie i rozwój postaci ma więcej sensu.
Przelewy musi też dostawać spore od Netflixa, że godzi się na tyle głupich i nie potrzebnych zmian.
A szkoda, bo są momenty gdzie na prawdę widać, że ktoś ogarnięty przy tym pracował.
Aż się boję o S2...
Na rotten tomat i crit score 2 sezon 100 % > , Jutro muszę obejrzeć. Jeśli się utrzyma to może będzie dalej niż marinford. Chociaż aktorzy będą starzy . Dobrze jakby wszyscy zrobili sobie podobne dzieci xD
Zacząłem wczoraj oglądać i odrzuciły mnie np. stroje postaci totalnie niepasujące do klimatu średniowiecza i piratów. Od kiedy w latach 1400-1600 mieli plastikowe okulary i barwniki do włosów? Wygląda to jakby postacie ze współczesności ktoś wysłał wehikułem czasu w przeszłość w tym co mieli na sobie. Kostiumograf to chyba jakiś licealista...
Czytam komentarze na gry-online od conajmniej 10 lat, dopiero Ty zmotywowałeś mnie do założenia konta i odpowiedzi....
Kto Ci powiedział że to jest serial o piratach w średniowieczu?!
To jest live action z mangi i anime, które w porównaniu do serialu są jeszcze 3 razy bardziej odjechane jeżeli chodzi o to jak wyglądają postaci.
Kostiumograf akurat wykonał kawał solidnej pracy - odwzorowanie niektórych kostiumów jest 1 do 1 jak w anime.