Komentarze do wiadomości: EA pęka z dumy. Battlefield 6 dominuje i nazywa grę „najlepiej sprzedającą się strzelanką tego roku”

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
20.11.2025 13:56
1
odpowiedz
pawel1812
74
Generał

Ta, najlepiej sprzedającą się strzelanką... O ile Arc Raiders jest w kategorii strzelanek ekstrakcyjnych, bo już powoli wyprzedza BFa...
Muszą sie pochwalić, bo wystartowali 20 dni wcześniej, a Arc zaczyna przejmować tą pałeczkę.

Jakoś nie widze tych zapowiadanych przez prezesostwo 100mln graczy...

post wyedytowany przez pawel1812 2025-11-20 13:57:15
20.11.2025 15:10
IIIIIIIIIIIIII
2
odpowiedz
IIIIIIIIIIIIII
82
Generał

Pograłem w bete kilka godzin i mi się nawet bf 6 podobał ale nie miał duszy.

Po ponad miesiącu kupiłem bf 6 i zwróciłem go po około 1 h grania. Podczas bety mi się o wiele lepiej grało niż po premierze ... Ogólnie dla mnie bf 6 jest zbyt chaotyczny. Czyli wszyscy biegają gdzie chcą i mamy chaos na mapie. Zero współpracy, mało który medyk mnie podnosił mimo że w pobliżu zawsze 3-4 było. Dla mnie najlepszym bf jest 1. Klimat, dusza, i dobra społeczność gdzie tam liczy się gra drużynowa a nie latanie gdzie się chce. + pojazdy w bf 1 są dużo lepsze i widać że robią robotę na polu bitwy. Bo śmigłowce w 6 to ledwo wystartuje i już jest strącany. WIęc mimo że bf 6 odniósł sukces dla mnie gra nie ma duszy. I odniosła tylko sukces bo nic lepszego nie możęmy dostać. Call of duty samo się zaorało przez brak konkurencji xD

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl