Komentarze do wiadomości: Dziś najważniejsza premiera akcji Prime Video w tym tygodniu. Kosztujący 300 mln dolarów thriller, który okazał się klapą, wraca z 7-odcinkową kontynuacją

Forum Filmy i seriale thrillery
Dodaj komentarz
06.05.2026 12:50
1
1
odpowiedz
Oryn
0
Junior

Serce boli jak się czyta ile to kosztowało...

06.05.2026 13:00
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Beneksor
18
Generał

Cytadela początkowo planowana była jako cała seria, ale klapa pierwszej części chyba spowodowała zmianę planów. W 2024 roku były jeszcze Cytadela: Diana, równie kiepska jak pierwsza część. Nie wiem po co to kontynuować, skoro jest to tak kiepskie.

06.05.2026 13:44
2.1
TheSzturm
6
Legionista

Beneksor Dokładnie tak. Diana po 1 odcinku odstawiłem , a 1 sezon Cytadeli sprawdziłem że oceniłem 4/10 , główna bohaterką zbyt sztuczna , plastikowa , zero polotu I fenezji , całkowity misscasting jak dla mnie , ale jak widać nie tylko mnie nie przekonał serial . Nie chce mi się tracić czasu, nawet nie sprawdzę 2 sezonu, jest dużo seriali czekających na mnie co są 7-8/10... a artykuł pewnie sponsorowany wnioskując po "pozytywnym" tytule który już sugeruje że ktoś na to coś czeka ... Szkoda wydanych 300mil na taki przeciętniak lub nawet górzej niż przeciętniak .

Forum Forum Filmy i seriale thrillery
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl