Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Doczekało się 130 odcinków i po 10 latach wraca. Nową odsłonę kultowego Rancza obejrzymy jeszcze w tym roku

Forum komediowe
Dodaj komentarz
30.07.2026 10:50
Felipe
1
odpowiedz
Felipe
28
Messiah

130 to nic, jak są seriale, gdzie odcinki idą w tysiące xD. Zastanawiam się serio co oni w tych serialach robią jak jest tyle odcinków, bo się wydaje, że przez tyle to już można każdy możliwy temat w każdej odsłonie serialu zawrzeć lol. Ile można oglądać.
Dlatego zresztą nie lubię seriali, bo jak już zaczniesz oglądać i chcesz to trzeba raczej oglądać wszystko, żeby było wiadomo co się dzieje, czemu itd. chyba, że są to seriale, gdzie historia się kończy, ma np. tylko jeden sezon, albo konkretną, ale nie powalenie długą liczbę odcinków.

30.07.2026 11:00
Ojboli
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Ojboli
167
Generał

To już nie będzie to samo. Tego się już nie da powtórzyć..

post wyedytowany przez Ojboli 2026-07-30 11:01:09
30.07.2026 11:33
2.1
odpowiedz
Beneksor
21
Generał

Ojboli Ale można stworzyć właściwe zakończenie całej historii, którego brakowało.

30.07.2026 11:31
3
odpowiedz
superser
0
Legionista

Dali by sobie spokój już z tym naciąganym gownem

30.07.2026 11:41
Sepecha
4
odpowiedz
Sepecha
3
Legionista

Tylko 130? Miałem wrażenie, że oglądałem to setkami. Jeden z seriali mojego dzieciństwa. Szkoda, że z wiadomych względów już bez wielu znanych twarzy. Ciekawe czy będzie opcja obejrzeć to gdzieś jak nie mam już telewizji

Forum Forum komediowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl