Komentarze do wiadomości: Czy Valve może usunąć moje konto Steam, jeśli nie grałem przez długi czas? To różni PC od PlayStation

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
08.07.2026 13:01
Sepecha
1
odpowiedz
Sepecha
2
Legionista

Przez lata korzystania ze Steama nie miałem nigdy żadnych przykrości. Dwa razy usunięto mi grę kupioną w kluczykowniach - dostałem stosowną informację na mailu i w kliencie, a support Kinguina zwrócił mi pieniądze za gierki. Raz dostałem też ostrzeżenie, że za dużo zwracam i ta funkcja nie służy do tetowania gier (miałem słabego kompa i pustą kiermanę). Oby j.e. Gabe Newell żył 100 lat i więcej, bo za Jego życia to wszystko będzie hulać i grać, potem może być różnie.

08.07.2026 13:05
2
odpowiedz
Sebcza_k
44
Konsul

Nie zesrajcie się z tymi porównaniami😂

post wyedytowany przez Sebcza_k 2026-07-08 13:05:16
08.07.2026 13:35
3
odpowiedz
JakisChlop
20
Centurion
Image

Na załączonym obrazku pokazuję wam, że Valve raczej nie usuwa kont, choć różnie to bywa, bo miałem w znajomych jedną dziewczynę, która nie logowała się od 8 lat, miała 150 gier i nagle jej konto wyparowało, ale nie wiem co się kryje za tym zjawiskiem 🤣

post wyedytowany przez JakisChlop 2026-07-08 13:37:46
08.07.2026 13:56
Gandohar
4
odpowiedz
Gandohar
36
Pretorianin

Na Playstation też nie usuwają konta, więc news z dupy

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl