Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Czteroletni budżetowy procesor sprzedaje się lepiej niż najnowsze hity AMD i pokazuje, że nadal opłaca się graczom

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
14.08.2026 20:44
Krągłolity
1
2
odpowiedz
Krągłolity
22
Legionista

No taka zamiana z FX 6300 na Ryzen 5 5600 to coś cudownego w moim wypadku.

14.08.2026 22:49
Kalem
1.1
odpowiedz
Kalem
33
Centurion

Krągłolity Haha też dokonałem podobnej wymiany. Wszystko działa bardzo dobrze. Natomiast dziwi mnie popularność Ryzen 5500 bo np. do gier to słaba opcja.

14.08.2026 21:03
2
1
odpowiedz
MewsoNs
92
Generał

Ludzie temu biorą chętniej topowe procki, bo jest nieduża rożnica cenowa naprzeciw takich kart graficznych gdzie mam rozstrzał o dobre 10 k, a w przypadku procesorów takie słabsze za te 500-800 zł a już naprawdę topka za 2 k, więc mamy "tylko" 1500 zł różnicy. Dodatkowo procesory mamy dłużej w użytku, bo zdecydowanie wolniej robią się przestarzałe.

14.08.2026 21:44
Iselor
3
1
odpowiedz
Iselor
52
Senator
MAX

Ja mam
AMD Ryzen 5 5600G
32 GB RAM
AMD Radeon RX 6600 8 GB

I mam nadzieję że posłuży mi jeszcze.....długo.

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl