Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Civilization 7 pozwoli na wspólną zabawę na jednym ekranie. Znamy datę premiery aktualizacji 1.4.1

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
15.06.2026 20:28
1
2
odpowiedz
MH-Kage
28
Pretorianin

Jak jest Hot-Seat, to można wreszcie rozważyć kupno tego potworka.

16.06.2026 09:57
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
Legalizex
95
Generał

Ta gra naprawdę przez ten cały czas tego nie miała?

16.06.2026 10:07
HETRIX22
2.1
odpowiedz
HETRIX22
223
PLEBS

Legalizex Czemu to cie tak dziwi jak praktycznie nikt z tego trybu nie korzysta. Kiedy ostatnio grałeś z chłopcami w swoim pokoju i zasłanialeś ekran, żeby chłopcy nie podglądali? Ten tryb to bardziej relikt czasów bez internatu, fajnie że dali, ale w praktyce mało komu sie przyda

16.06.2026 11:12
Elder Statesman
2.2
1
odpowiedz
Elder Statesman
15
Centurion

HETRIX22 Żaden tam relikt - ostatni raz taką scenę widziałem kilka miesięcy temu, gdy mój nastoletni syn grał w Civ V do późna w nocy z kolegami, którzy u niego nocowali. Drugim wyborem u nich był Stardew Valley na podzielonym ekranie. Wspólne kanapowe granie naprawdę ma się dobrze, a Civka w hot-seat to taka swoista gra planszowa na ekranie na wieczory ze znajomymi lub/i rodziną. I dopóki Civka nie mogła pełnić takiej roli, to jej nie kupowałem - teraz ją kupię.

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl