CD-ACTION 03/2012
Strasznie gówniany ten nowy wygląd strony jest,bo nie to że trzeba parę kliknięć zrobić aby tu wbić już nie wspominając o wielkości listy komentarzy.A sam nowy numer spoko będzie co poczytać w dziale sprzętu POZDRAWIAM CDA :)
Kupiłem i jest co poczytać. Pełniaki mam od dłuższego czasu oryginalne na Steam-ie więc nie skorzystam. Polecam numer. :>
Jak zwykle lipa xD
Pełne wersje lepsze niż w 200. numerze ;p
Egao weź mnie nie rozwalaj z tymi lepszymi pełniakami Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 jest to dość średnia produkcja dla tego,że gra jest także dość trudna to posiadam tylko i wyłącznie 1.cz ale cieszę się,że i 2cz. mam teraz.Co do Company of Heroes: Chwała Bohaterom nabyłem ją na początku 2010r i ani razu jej nie odpaliłem (bo słabiutka tak słyszałem i sobie odpuściłem) a poprzednie części były świetnie w sumie najlepszy był pierwszy dodatek.A SAW to nieporozumienie tak jak film.Ale za to ostatnie strony CDA miażdżą :)
Bez kitu przedtem CDA można było łatwiej wyszukać a i ogólnie ten nowy wygląd strony wcale przyjaźniejszy nie jest, a numer potwierdzam lepsze pełniaki niż w numerze 200 a jeśli komuś GRAW2 jest za trudne to niech gra w CODA co za problem, albo zostaje zawsze poziom easy.