Komentarze do wiadomości: „Bez urazy dla innych”. Dla aktora grającego Aragorna ta scena z Władcy Pierścieni jest najpiękniejszą w całej trylogii

Forum inne
Dodaj komentarz
25.01.2026 16:44
1
odpowiedz
MadTrigger
2
Legionista

a ja myślałem, że to będzie scena po której Tolkien przerócił się w grobie czyli ucięcie głowy posłowi Mordoru przez Aragorna... Swoją drogą jeszcze 18 lat i każdy będzie mógł zrobić własną wersję Władcy Pierścieni nie pytając Jacksona o zdanie bo po prostu będzie już Public Domain. Dobra wiadomość jest taka, że Sirmarilion, Upadek Numenoru, Niedokończone Opowieści i inne nie zostaną zekranizowane bo nie dopuści do tego Tolkien Estate. Raczej nie da się ich "kupić" jakąś kwotą, choćby nie wiem jak absurdalna była. Przez 18 lat już nic nowego z tego uniwersum nie uświadczycie. Może splagiatują "Polowanie na Goluma", wyssą z palca i z złaczników do WP jakieś kilka zdań i zrobią z tego serial, ale nic więcej. Czytajcie książki, są lepsze.

post wyedytowany przez MadTrigger 2026-01-25 16:48:51
Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl