Komentarze do gry: Between Time: Escape Room

Forum Gry Logiczne
Dodaj komentarz
18.06.2026 10:07
Drenz
1
odpowiedz
Drenz
49
Senator

Zagrane w 2023 roku. Czołówka gier typu Escape Room. Posiada nawet zróżnicowane zagadki, z których większość nie stanowi wyzwania (ale nie są też jakieś banalne), jednak w poszczególnych epokach zawsze znajdzie się ta jedna lub dwie, nad którymi przyjdzie nam trochę pokombinować. I tutaj nad nimi trochę główkowałem i w dwóch przypadkach niestety musiałem skorzystać z podpowiedzi.Oprawa audiowizualna jest przyjemna dla oka i ucha.

Szkoda tylko, że gra nie ma posiada (jak to bywa w niektórych tego typu grach) czegoś takiego jak aparat, czy notatnik, w którym można byłoby przejrzeć uwzględnione przez nas wskazówki. W ten sposób nie latalibyśmy między wskazówką a zagadką i upłynniłoby rozgrywkę. A tak robiłem odręczne notatki zapisując wskazówki lub rozwiązania, które ułatwią nam kolejne łamigłówki.
Niemniej bardzo przyjemnie spędziłem przy tym tytule czas.

Forum Forum Gry Logiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl