Komentarze do wiadomości: Autor My Hero Academia ujawnił alternatywne sceny, które planował umieścić w mandze. Historia klasy 1-A mogła potoczyć się inaczej

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
10.04.2026 15:54
Mangas
1
odpowiedz
Mangas
4
Chorąży

Właśnie nadrabiam anime, bo nasz oddział Netflix'a raczył wreszcie spolszczyć całość i zauważyłem coś niezwykle rzadkiego (a przynajmniej ja tak to odbieram), że z sezonu na sezon jest coraz ciekawiej. Z reguły przy tworzeniu kolejnych sezonów atrakcyjność całości zaczyna spadać, w przypadku tej serii (jestem w 4 sezonie) jest odwrotnie, co bardzo cieszy.

Natomiast zmiany w oryginale niejako wymuszone względami ekonomicznymi (obawa o przyszłość dzieła) nie są niczym nowym. Wszystko zależy od odbioru przez klienta/czytelnika, dlatego pewne ustępstwa są potrzebne, żeby "nie zatopić" całości. Za to teraz po zakończeniu historii fajnie odkrywać takie "smaczki".

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl