Społeczność, gracze zachwyceni... Wszyscy w liczbie 20. Bo nadal nie wiadomo, po roku czasu, ile tych kopii realnie się rozeszło...
Dzisiaj już nie opłaca się kupować gry AAA na premierę bo jest ona po prostu nie dokończona
Społeczność, gracze zachwyceni... Wszyscy w liczbie 20. Bo nadal nie wiadomo, po roku czasu, ile tych kopii realnie się rozeszło...
Yaske imo fajnie napisany, fabularnie to dawno w ac nie bylo dobrze to i tutaj jest kulawo dosc ale znosnie, graficznie to najladniejszy ac moim zdaniem, gdyby popracowac troche nad nim jeszcze byla by to wysmienita część, tak jest tylko dobra, i co najwazniejsze po dlugich godzinach nie nużyła mnie tak jak valhalla. Takie 8/10. Moze na tytuł gry roku nie zasluguje, ale napewno nie zasluguje tez na taki hejt :)
Dzisiaj już nie opłaca się kupować gry AAA na premierę bo jest ona po prostu nie dokończona
Pamietam jak w Gow mnie to wkurzało niemiłosiernie czy Warhammerze ??
Jestem ciekaw jaki będzie następny AC. A w związku z tym jak zanurkował Ubisoft w ostatnich latach, to raczej można zapytać: co w nim zawalą?
:)
Ciągle się za to nie zabrałem, ale gram właśnie w bardzo dobre Ghost of Yotei i obawiam się, że Shadows zaatakuje mnie straszliwą nudą.
Dodają rzeczy podstawowe, które powinny być na premierę i robią to z uśmiechem na ustach... Tyle dobrego, że nie powiedzieli coś w stylu "Do zobaczenia niedługo", bo to być może oznacza, że porzucają Shadows co by było dobrą decyzją. Gra jest w najlepszym przypadku przeciętna.
Widac, ze nie grales. To sa dodatki kosmetyczne. Dodawaja nowe funkcje i dlc, aby gra zyla dluzej i tyle. Ja mam 200h w AC Shadows i nie widze jakis drastycznych zmian pomiedzy wersja premierowa a obecna. Wiadomo lepiej chodzi bo poprawki, jest dlc z nowa bronia, poprawiono parkour. No, ale jak pisalem wczesniej gdyby wszystkie gry na premiere wychodzily w takim stanie to bylo by dobrze.
Akurat AC Shadows wyszlo w stanie technicznym, ktory byl mega dobry. To jest naprawde duza gra z otwartym swiatem i z bardzo rozbudowanymi mechanikami. Chcialbym, aby wszystkie gry wychodzily w takim stanie. AC Shadow bylo opoznione i szlifowane przez to jak pospieszna premiera Star Wars Outlaw zabila ta naprawde dobra po popawkach gre.Mamy budowanie bazy, zbieranie zasobow, 2 postacie ktorymi mozna grac, zmienne pory roku. Gdzie przy zmianie por roku zmieniaja sie czynnosci npc. To powoduje, ze gra naprawde daje wrazenie zyjacego swiata. Nie jest to wybitna oslona pod wzgledem fabularnym. Mi osobiscie brakuje czasow wspolczesnych zwlaszcza, ze Valhalla dala nam Lokiego potomka ISU, ktorego historie poznajemy w Mirage/Valhalli. Brak tej wartstwy rozgrywki spowodowal, ze brak tej glebi. W innych czesciach czasy wspolcznesne nadawaly sens czemu w Animusie odwarzamy zycie innych ludzi. Czy to bylo poszukiwanie artefaktu ISU, ktory zaginal w mrokach czasu. Czy to jakis informacji pozwalajacych oddalic katastrofe w czasach wspolczesnych. Zdecydowano na odblokowywanie wiadomosci ruchu oporu. No i na transkrypcje z pracy naukowcow Abstergo. No, ale to nie to samo. Historia Lokiego aka Basima Ibn Ishaqa jest mega ciekawa. Mam nadzieje, ze w Hexe dowiemy co sie z nim dalej stalo i z jego zona. Jego zona jest zapisana w berle, ktory miala przez kilkanascie wiekow Kassandra.
Meeh myślałem że nakładka na postać by móc przeżyć historie jako rodowity mieszkaniec jak w każdej części przed.