Komentarze do wiadomości: Al Pacino uratował mu karierę. Po występie w dziś kultowym filmie nie mógł znaleźć pracy

Forum inne
Dodaj komentarz
17.05.2026 13:07
1
odpowiedz
ZuzaNna_X
0
Junior

Pytanie do autorki tego artykułu anzu 
Zauważyłem, że w swoich artykułach celowo nie podajesz nazwy serialu/filmu - zapewne po to, aby clickbaitować ludzi do klikania w nie.

Czy jest to coś, czego obecnie uczą na studiach dziennikarskich, czy może to twoja własna inicjatywa, aby marnować czas ludzi? A może gry-online tego wymagają z powodu tego, jak bardzo w ostatnich latach spadła jakość tego serwisu i musisz się dostosować?
I drugie pytanie? Nie gryzie Cię to?
Zapytałem Cię w poprzednim "artykule", ale nie odpowiedziałaś, ale zdążyłaś wypluć kolejny taśmowy artykuł.

17.05.2026 13:16
1.1
2
MadTrigger
6
Centurion

ZuzaNna_X Tak, obok niej Pamela Jakiel przoduje w clickbajtowych nagłówkach. Nigdy nic konkretnego z nich nie wynika. 
"Ma 76 lat, uchodzi za jedną z najlepszych aktorek wszech czasów, zdobyła 3 Oscary, a teraz ma na koncie jeden z największych hitów w swojej karierze" nie klikniesz ne dowiesz się kto. 
"Za 2 tygodnie ze streamingu zniknie najdroższy horror w historii kina, który kosztował 190 mln dolarów" a to odgrzewany kotlet WorldWarZ
"Netflixa podbija horror sprzed 17 lat, do którego widzowie uwielbiają wracać. Kiedyś był klapą, a teraz uchodzi za kultowy"  Pierwsze słyszę o tytule
Nawet dzisiaj szukałem opcji, żeby mi ukrywało artykuły autora. Jak mam klikać, żeby w ogóle stwierdzić czy mnie to interesuje to w ogóle nie mam ochoty oglądać. 
Męska część autorów w tytułach umieszcza tytuł gry lub o co w ogóle chodzi. Pamela i Edyta po prostu marnują mi czas i uwagę. Nie oceniam w tej chwili wartości artykułu, ale etykę zachęcania do lektury.

post wyedytowany przez MadTrigger 2026-05-17 13:18:23
17.05.2026 13:18
1.2
ZuzaNna_X
0
Junior

MadTrigger Akurat właśnie dodałem sobie do ublocka aby nie pojawiały się ich artykuły.

W ublock origin (ja korzystam z FF) wklej sobie to w swoich filtrach

gry-online.pl##div[id^="news-"]:has(.autor-face-autor:has-text("Edyta Jastrzębska")) 
gry-online.pl##div[id^="news-"]:has(.autor-face-autor:has-text("Pamela Jakiel"))

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl