Komentarze do wiadomości: Aktor z Wiedźmina Netflixa grający Leo Bonharta zapewnia, że „starał się zachować wierność duchowi książek”

Forum inne
Dodaj komentarz
13.11.2025 07:45
1
odpowiedz
zanonimizowany1132197
4
Legionista

No tak, dawno pseudoniusa o wieśminie od kupoflixa nie było. Dużo wam płacą za te pseudomateriały?

13.11.2025 08:33
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
el.kocyk
194
Legend

jak kuzwa wiernosc? przeciez ksiazkowy bonhart nie byl szalencem wiesniakiem, tylko budzi groze samym wygladem
a ten? kpina jakas
jak czytam ze ludzie sie nim zachwycaja bo podobny do ksiazkowego to naprawde nie wiem czy oni czytali ksiazki czy co
i ten aktor tez czytal? chyba nie
bonhart byl profesjonalista kochajacym swoja prace (mordowac) a ten? byl psychopatą

13.11.2025 13:27
wiewioor85
2.1
1
wiewioor85
4
Junior

To że ty sobie go inaczej wyobrazaleś nie znaczy że został źle zagrany. Ja też nie wyobrazałem go sobie jako szaleńca, ale prawda jest taka że jeśli kochasz być brutalny i ogólnie być mordercą, to prawdopodobnie jesteś szaleńcem. Ponury też raczej nie będzie chodził, bo przecież kocha swoje życie. Więc powtórzę, Leo został bardzo dobrze zagrany. Zresztą nowy geralt też nie jest mega zły, choćby to że w książkach był wysoki i żylasty, a nie jak przypakowany na maksa cavill

13.11.2025 14:46
2.2
el.kocyk
194
Legend

ja nie mowie ze zagral zle, jest jasnym punktem tego sezonu
inni zagrali gorzej (oprocz regisa)
ja po prostu mowie ze nie odpowiada ksiazkowemu i to tyle

13.11.2025 09:42
Soulcatcher
3
1
odpowiedz
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Aktor grający Leo Bonharta jest moim zdaniem jedyną ciekawą i dobrze zagraną postacią w 4 sezonie.
Wyraźnie się wyróżnia na plus w stosunku do ogólnej cienizny i miernoty na poziomie małomiasteczkowego teatrzyku która panuje w tym serialu.

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl