Jeden z lepszych seriali, ostatnich lat, mam nadzieje ze s2 bedzie tak samo dobry jak pierwszy
Co za tytuł, prawie rasistowski. Albo "człowieka i Ghoula" lub "kobiety i ghoula" albo "Lucy i Coopera".
Pierwszy sezon wyglądał ładnie, cała reszta była średnia, być może S2 podniesie poziom i już nie będziemy mieli np. tysiąca głupot na metr kwadratowy.
To, co New Vegas to raczej pachnie zarzutką, będzie tylko jakimś tam tłem, oni wiedzą, że fani Fallout'a na samo słowo New Vegas mają kisiel.
Po głupiej jedynce nie mam ochoty na dwójkę. Strasznie infantylny ten serial.
Juz sie nie moge doczekac. Naprawde swietny serial dla fanow Fallouta. Co najwazniejsze nie traktuje widza jak idiotow. No i moj ulubiony aktor Walton Goggins z Shield (najlepszy serial o gliniarzach ever, Justified gdzie zagral niesamowita role. Naprawde gdziekolwiek sie pojawia ten aktor to synonim dobrego serialy/filmu. Z tego powodu zaczalem ogrywac Fallouta 76, aby sie przygotowac do dodatku Burning Springs. Gdzie wlasnie odgrywa role Ghoula co zreszta mozna zobaczyc w trailerze https://www.youtube.com/watch?v=GUQyUcYhvO0 .
Zaluje, ze przekreslilem gre z powodu fatalnego startu i tego, ze jest multi. No, ale sie okazalo, ze mozna wlaczyc funkcje pacyfista i inni gracze nie sa w stanie zepsuc w zaden sposob popsuc przyjemnosci z grania. Nie ma czatu i sa tylko gesty, ktore mozna wykonywac. Przez to gra ma niesamowicie zdrowa spolecznosc. Praktycznie jak zaczelam grac to inni gracze mnie zasypywali sprzetem/lekami. Kompletnie tez nie trzeba wykupywac tego abonamentu Fallout 1. Ja zakupilem 2 kopie gry za 3 zlote. Na jednym koncie mozna miec 5 postaci. Wiec jak ma problem z miejscem w skrytce to odpalam 2 instancje gry na laptopie. Praktycznie te postacie i ich skrytki sa dla mnie miejscami do przechowywania. Mam juz lekko ponad 100h w grze i jest tyle singlowej trescie, ze spokojnie by starczylo na 2 gry Fallout. Piersza kopie dostalem od Amazon Prime w 2022 roku. Druga zakupilem teraz za 3 zlote. Miec fun z gry za 3 zl za ponad 100+h zabawy to sie nazywa interes. No, a Burning Springs to kompletnie dodana nowa czesc mapy. TLDR Polecam gre i jak sam serial.
Bardzo nakręca ten zwiastun, będzie masa smaczków dla fanów NV oraz kilka rzeczy specyficznych jakie zauważyłem w tym trailerze:
- Kevin w Legionie Cezara - zapomniałem, że będzie grał a na okres świąteczny to dodatkowy easter egg
- Thaddeus chyba zmienia się w Mistrza, lub coś podobnego (moje spekulacje) a już w S1 czułem, że zastrzyk oznaczać będzie zmianę w Supermutanta i pomału ich wprowadzą
- więc niski głos podczas ciemnego tła może oznaczać właśnie mutka
- Kumail Nanjiani jako Danse/Maxson itp - od czasu Silicon Valley ten aktor prawie wyskakuje już z lodówki i gra wszędzie prawie tak samo
- hełm Rangera wygląda fajnie z Power Armorem, miksowanie ekwipunku jak w grze ;)