Bioware tak naprawdę już nie ma i tylko Mass Effecta oraz Dragon Age szkoda (plus inne tytuły wielkiego niegdyś Bioware)
Tutaj pałeczkę przejmą goście z Archetype Entertainment (tworzący Exodus) i jeśli gdzieś miałaby iść licencja na ME, to właśnie do nich. Pytanie tylko czy by ją chcieli. Exodus jeśli osiągnie sukces, to jest przecież bardzo podobny do Mass Effecta. A dwóch takich samych gier raczej nie będą prowadzić. Nic to, pozostaje czekać i obserwować.
Dobrze ze sa setki dobrych starych gier na ktore nie starczy mi pewnie zycia i tak, dzieki czemu nie trzeba grac w nowy chłam
Bez przesady, wychodzi sporo dobrych nowych produkcji.
Obiegły rok to choćby KCD2, Silksong, Clair Obscure.
Do tego jest masa fajnych niezależnych produkcji.
Po prostu trzeba patrzeć poza to co wypuszcza Ubi, EA, Acti i Sony.
Bez przesady, wychodzi sporo dobrych nowych produkcji.
Niestety nie masz racji elathir, dobrych, porządnych gier jest dzisiaj jak na lekarstwo
Wymieniłeś w poście raptem kilka gier, w starszych latach dobrych gier to było kilkanaście tytułów w danym roku
A indyki mają to do siebie że często nie mają języka polskiego, są bardzo ubogie pod względem zawartości, albo monotonne albo straszą słabą grafiką, ja do żadnego indyka nie potrafię się przemóc, dlatego muszę grać w te same tytuły ciągle :/
Coś mi mówi, że nawet postawienie wszystkiego na nowe ME im nie pomoże.