Killing Floor - problem z profilem

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
26.08.2011 20:54
Wooler
1
odpowiedz
Wooler
81
Konsul

Killing Floor - problem z profilem

Mam problem z grą Killing Floor. Zdaje się, że gra nie może zapamiętać ani wczytać mojego profilu - próba otworzenia okna profilu i umiejętności kończy się niczym, a w samej grze mogę wybrać perki jedynie wchodząc do gry, na dodatek każdy perk jest na 0 lvl z zerowym postępem. W czasie samej rozgrywki już nie mogę zmieniać perka. Próbowałem reinstalować grę, sprawdzać spójność plików, ale nic to nie pomogło. Jakiś pomysł jak to naprawić?

26.08.2011 21:16
2
odpowiedz
Yaodlin_NPC
62
Generał

Wooler - nigdy tak nie miałem z ta grą... Steam pobiera Ci łątki do gry?

Edit - tak se poczytałem na necie i ludzie piszą coś na temat triala, że perki sie tracą dopuki nie kupisz pełniaka, ale nie mam pojęcia szczerze mówiąc. Gram w tą grę już wiele godzin i nigdy nie miałem czegoś takiego.

26.08.2011 23:36
Wooler
3
odpowiedz
Wooler
81
Konsul

Steam pobiera wszystko co trzeba. Pełniaka mam. Zauważyłem, że nie zawsze jest z tym problem. Teraz np rozegrałem cała partię bez problemów tego typu.

27.08.2011 09:13
4
odpowiedz
Yaodlin_NPC
62
Generał

Czytałem na necie, że są serwery które mają wyłączone perki. Może na takie trafiasz?
Ja akurat gram na serwerach MOD.TL (jak mnie pamięć nie myli, serwery na których gra do 30 ludzi), tylko 3 są tam takie. Właśnie przez to nie wiem jak jest na innych serwerach, ale możliwe, że właśnie trafiałeś na takie, gdzie perki są wyłączone.

27.08.2011 12:32
Wooler
5
odpowiedz
Wooler
81
Konsul

Gram na serwerach z włączonymi perkami, dla 6 graczy. Poza tym jak już pisałem - problem ten pojawia się już w menu głównym gry.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl