1.) Czy ktoś może mi powiedzieć jak dezaktywować kartę kredytową na steam? Mam ustawioną automatyczną autoryzację.
2.) Chcę wymienić mój leciwy monitor crt na cos nowego. W założeniach ma to być sprzęt za kwotę ok 500 zł LCD 22'
Proszę o radę co warto kupić, czego się wystrzegać.
3.) Czy ktoś chce gift na steam gry Gratuitous Space Battles, Galactic Space Battles: Galactic Conquest?
Pierwszeństwo ma HETRIX22 jeśli nie będzie chciał lub się nie zgłosi to dostanie ktoś inny.
upne w celu wiadomym
4-> właśnie takowej opcji brak cholera jasna...
chetnie przyjme ;d
1. Kliknij na swój nick w prawym górnym rogu. Tam znajdziesz odpowiednią opcję.
2. Nie pomogę, używam laptopów :)
3. Dziękuję. Posiadam już :)
edit: Chociaż, DLC mogę zjeść jak nikt chętny się nie znajdzie.
wszstkie monitory w tej cenie sa podobne wiec nie ma zbytniej roznicy choc polecam firme LG. A na gifta zawsze chetny mail [email protected]
To widać po kliknieciu w moj nick po prawej stronie u góry
za pincet to chyba najlepiej jakiegos benq, jest mniejsza szansa niz w LG na skaszanione kolory...
ale w sumie jak ktos kupuje monitor za 500zl to czy on na cokolwiek zwróci uwagę? :D
O kartach nie mam pojęcia, korzystam z PayPala...
Polecam LG, np. ten model:
http://allegro.pl/monitor-lg-21-5-led-e2251vr-bn-5ms-kurier-gratis-i2240311489.html
Mam podobne dwa, do tego trzy Samsunga. Wszystkie 22". Właściwie żaden nie sprawia problemów. Za tę cenę większość jest podobna.
To widać po kliknieciu w moj nick po prawej stronie u góry
Przecież wyraźnie jest napisane "brak przypisanej karty". U mnie widnieje identyczny napis i Steam (zarówno klient jak i strona WWW) nie pamięta danych karty. Za każdym razem wpisuje je "ręcznie".
9-> LOL :D To czemu mnie do placenia od razu przenosi... ocb :D
11-> wszystkie dane sa od razu wypelnione, jak to zresetowac?
7-> chcę pogodzić cene z jakością. na wiecej mnie nie stac :P
A to nie wiem co jest nie tak. Może masz wybrany inny sposób płatności? Karty do konta nie masz przypisanej więc Steam, po dodaniu do koszyka i kliknięciu "Kup dla siebie", powinien wyświetlić "okienka" do wpisania wszystkich danych (adres, nazwisko, numer). Będzie tam tez opcja (domyślnie zaznaczona) - Pamiętaj dane karty.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=987043
@up: Jeśli karta byłaby podpięta, to widniałby tam odpowiedni napis wraz z przyciskiem "Delete". U mnie za każdym razem usuwanie działało bezproblemowo (a zmieniałem kartę już kilka razy). Pozostaje support lub szukanie po oficjalnym forum.