Kane & Lynch Dead Men problem

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
21.08.2011 12:10
1
odpowiedz
Amynvos_NPC
28
Senator

Kane & Lynch Dead Men problem

Grę zakupiłem z CDA 1/2011. Nie miałem jednak zbytnio czasu by ją zainstalować i zrobiłem to dopiero dzisiaj. Zainstalowałem grę, GfWL i wszystko cacy. Podczas gry jednak, jeszcze w pierwszej misji, wyskakuje mi komunikat Program Kane & Lynch przestał działać [...] trwa wyszukiwanie rozwiązania.
Mój komputer znajdziecie w sygnaturce.

#ED.
właśnie ściągam najnowsze sterowniki do GeForce ze strony Nvidii. Myślicie, że to pomoże?

#ED.2
no niestety aktualizacja sterów do karty grafiki nie pomogła.

21.08.2011 12:34
Damian1539
2
odpowiedz
Damian1539
87
4 8 15 16 23 42

Jak nowe sterowniki nie pomogą, to zainstaluj wszystkie dodatki z płyty. Tzn directx, psyhx czy co tam masz.

Edit: Wejdź na płytę > folder pelne > Kane and Lynch > support > i zainstaluj XLiveRedist. Jeśli masz już zainstalowane to odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz.

Jeśli to też nie pomoże, to ściągnij najnowszą wersję stąd -> http://www.xbox.com/pl-PL/Live/PC/DownloadClient

21.08.2011 12:41
3
odpowiedz
Poelsan_NPC
35
Legend

Większość problemów z grami wymagającymi usługi Games for Windows Live spowodowana jest nieaktualną wersją klienta tejże usługi. Tak więc zainstaluj najnowszą wersję. Mi pomogło np. przy Bulletstormie czy właśnie Kane & Lynch z CDA.

BTW: Fajna sygnatura. :)

21.08.2011 14:16
4
odpowiedz
Amynvos_NPC
28
Senator

BTW: Fajna sygnatura. :)
Dzięki :D

Wszystkim dziękuję za pomoc. Aktualizacja GfWL pomogła. Ach, ten Micro$oft...

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl