Kanał youTube
Cześć,
chiałem wam przedstawić mój kanał na youtube. Ocencie.
http://www.youtube.com/user/AsiikPL
Edit. W sumie to nie mój, ale i tak ocenić można :p
Masz Zapro :D. Przynajmniej masz męski głos nie co ta ciamajda Gruby300.
Z filmami dobry pomysł, ale nagrywaj w jakimś programie do tego przeznaczonym. Osiągniesz wtedy lepszą jakość.
1. NIE nagrywaj gameplayów z konsoli kamerą...
2. Zmień ustawienia mikrofonu bo nie słychać cię kompletnie podczas nagrywania gier z PC np. Wiedźmina 2...Nie muszę mówić, że dźwięk w tym filmiku jest na żenująco niskim poziomie(przynajmniej w Wiedźminie 2) bo np w multi z ACB już jest lepiej.
3. Czemu mają służyć te filmiki? Gramy?
Ale ogólnie to nawet nie jest tak źle. Przynajmniej przeszedłeś już mutacje, starasz się coś tam opowiedzieć i nie rzucasz kur*wami na prawo i lewo...Nawet ci zaproszenie wyślę...
Connor_ -> Mam się cieszyć, że mi zapro wysłałeś? Człowieku spójrz najpierw na swoje dłuuugaśne Let's Playe nudne jak flaki z olejem.
Jak chce to po prostu kupię grę a nie będę oglądał całą na YT..
Co za hipokryta..
Wiem, że jakość nie powala, ale nie jest tragicznie ;)
[5] Ale o co ci chodzi? Mam chwalić cię i opiewywać twoją zajebistość? Zwróciłem ci uwagę na kilka elementów które są do poprawy a spiąłeś poślady jak nie wiem...
Jak chce to po prostu kupię grę a nie będę oglądał całą na YT..
Aha...Co mnie to obchodzi...
Napisałem ci, że filmiki nawet fajne ale wytknąłem kilka błędów i jaki bulwers odrazu. Spier*alaj...
Jak chce to po prostu kupię grę a nie będę oglądał całą na YT.. - najgłupszy argument we wszechświecie.
1. Często gdy ktoś ma problem z daną grą, może skorzystać właśnie z takich serii;
2. Są ludzie, którzy chcą posłuchać co ciekawego mają do powiedzenia osoby nagrywające filmiki, a gra jest jedynie tłem. U Ciebie nie ma nic ciekawego zarówno w beznadziejnej jakości filmikach oraz gadce szmatce, która nie ma ładu ani składu. Nie potrafisz ciekawie mówić, więc odpuść sobie.