Kanał youTube

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
21.08.2011 14:00
😊
1
odpowiedz
zanonimizowany729755
28
Centurion

Kanał youTube

Cześć,
chiałem wam przedstawić mój kanał na youtube. Ocencie.

http://www.youtube.com/user/AsiikPL

Edit. W sumie to nie mój, ale i tak ocenić można :p

21.08.2011 14:05
2
odpowiedz
zanonimizowany737870
70
Legend

Masz Zapro :D. Przynajmniej masz męski głos nie co ta ciamajda Gruby300.

Z filmami dobry pomysł, ale nagrywaj w jakimś programie do tego przeznaczonym. Osiągniesz wtedy lepszą jakość.

21.08.2011 14:09
3
odpowiedz
zanonimizowany645553
3
Senator

1. NIE nagrywaj gameplayów z konsoli kamerą...
2. Zmień ustawienia mikrofonu bo nie słychać cię kompletnie podczas nagrywania gier z PC np. Wiedźmina 2...Nie muszę mówić, że dźwięk w tym filmiku jest na żenująco niskim poziomie(przynajmniej w Wiedźminie 2) bo np w multi z ACB już jest lepiej.
3. Czemu mają służyć te filmiki? Gramy?

Ale ogólnie to nawet nie jest tak źle. Przynajmniej przeszedłeś już mutacje, starasz się coś tam opowiedzieć i nie rzucasz kur*wami na prawo i lewo...Nawet ci zaproszenie wyślę...

21.08.2011 14:09
Jeremy Clarkson
4
odpowiedz
Jeremy Clarkson
139
Prezenter

Jakość do kitu

22.08.2011 16:50
5
odpowiedz
zanonimizowany729755
28
Centurion

Connor_ -> Mam się cieszyć, że mi zapro wysłałeś? Człowieku spójrz najpierw na swoje dłuuugaśne Let's Playe nudne jak flaki z olejem.
Jak chce to po prostu kupię grę a nie będę oglądał całą na YT..

Co za hipokryta..

Wiem, że jakość nie powala, ale nie jest tragicznie ;)

22.08.2011 16:59
😱
6
odpowiedz
zanonimizowany645553
3
Senator

[5] Ale o co ci chodzi? Mam chwalić cię i opiewywać twoją zajebistość? Zwróciłem ci uwagę na kilka elementów które są do poprawy a spiąłeś poślady jak nie wiem...

Jak chce to po prostu kupię grę a nie będę oglądał całą na YT..

Aha...Co mnie to obchodzi...

Napisałem ci, że filmiki nawet fajne ale wytknąłem kilka błędów i jaki bulwers odrazu. Spier*alaj...

22.08.2011 17:03
leem230698
7
odpowiedz
leem230698
129
Lewacki Wojownik

Jak chce to po prostu kupię grę a nie będę oglądał całą na YT.. - najgłupszy argument we wszechświecie.

1. Często gdy ktoś ma problem z daną grą, może skorzystać właśnie z takich serii;
2. Są ludzie, którzy chcą posłuchać co ciekawego mają do powiedzenia osoby nagrywające filmiki, a gra jest jedynie tłem. U Ciebie nie ma nic ciekawego zarówno w beznadziejnej jakości filmikach oraz gadce szmatce, która nie ma ładu ani składu. Nie potrafisz ciekawie mówić, więc odpuść sobie.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl