Witam i mam problem bo grę zakupiłem w edycji gold.Problem zaczyna się po instalacji gdy włączam grę jest w języku Angielskim a nie Polskim.Nie wiem o co chodzi bo grę zakupiłem w sklepie konsole i gry a twierdzili że gra jest po Polsku.
Jeszcze sprawdzę ale kiedy można zmieni język po ukończeniu prologu bo jak włączyłem grę od razu gra ustawia mi angielski język.
Dzwoniłem do sklepu i twierdzili że gra ma Polskie napisy a potem zadzwoniłem drugi raz to inna pani która ze mną rozmaiła twierdziła że gra jest po angielsku.Nie wiem czy ja już jestem upośledzony że nie mogę znałeś w ustawieniach Polskich napisów.
Jezu jaki przypał nie doczytałem bo wersja Gold Edition nie ma Polskich napisów i teraz 350 zł sobie mogę spuścić w kiblu wraz z grą bo gówno co zrozumie.
Temat do zamknięcia.
Ktoś gra w Just Cause dla fabuły?
A chyba znasz angielski w stopniu podstawowym, żeby rozumieć cele zadań.
Cenega nawet w reklamach uprzedzala, ze wersja gold jest tylko po angielsku.
Tylko standardowe wersje maja napisy.
Czytac co sie kupuje.
Edit.Juz znalazles...
W tej grze dialogi maja trzeciorzedne znaczenie, wystarczy angielski z podstawowki-lec rozwal to, pobiegnij wysadz tamto, zastrzel 15 000 tych...
Naucz sie slowka destroy i wystarczy na te cala gre.
350zł za Just Cause.. nieźle. Sprzedaj teraz, to będziesz w plecy max parę dyszek.
Wywalic tyle sosu na gre kat.C, ktora wkrotce bedzie sie walac po marketach za 50% ceny nazywamy fachowo duzym cisnieniem.