Jakiś komputer do nowszych gierek.

Forum Komputery
Odpowiedz
18.12.2017 21:55
1
odpowiedz
JackIEEE
1
Junior

Jakiś komputer do nowszych gierek.

Hej mam pytanie dot. jakiegoś komputera do 3000 może być z hakiem , macie coś do gry np w wiedźmina 3 na 60 fps ? albo w inne nowe gry jak origins ( nie zależy mi na pięknej grafice tylko na gameplayu więc mogę grać na low wszystko )

18.12.2017 22:33
blood
2
odpowiedz
blood
249
Legend

Polecam poczekać jeszcze do lutego/marca. Premiera nowych AMD i zadomowienie się 8 generacji Intela na pewno będą miały duży wpływ na kształt zestawu. Na dzień dzisiejszy bym kombinował z i5-8400 + GTX 1060, chociaż nie wiem czy się w budżecie zmieści, bo widzę, że jakieś podwyżki nastąpiły ... Tym bardziej bym czekał na nowe AMD.

18.12.2017 23:36
dawidwsmole
3
odpowiedz
dawidwsmole
16
Pretorianin

Na low jeśli chcesz grać to nie musisz od razu za 3 tysie kupować PC. Ale jak koniecznie chcesz to na YouTube są poradniki, wpisz komputer za 3 tysiące i coś na pewno znajdziesz.

18.12.2017 23:38
DanuelX
4
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny
Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl