Jakie gry rpg w najbliższej przyszłości?
Czy mógłby mi ktoś wypisać jakie są najbardziej oczekiwane gry z gatunku cRPG/action RPG? Wiem o Project Eternity i chciałbym się dowiedzieć czy są jeszcze jakieś obiecujące tytuły zapowiadane na ten lub przyszły rok?
Kolejność przypadkowa:
Torment: Tides of Numenera
Wiedźmin 3
Wasteland 2
Oczywiście wybór należy do każdego indywidualnie. Ja w każdym razie w l. 2013-2014 r. czekam na wszystkie wymienione (a także na Project Eternity) i te moim zdaniem są najciekawsze i najlepiej rokujące.
Inne, które mogą być ciekawe, ale osobiście jakoś szczególnie na nie nie czekam:
Divinity: Grzech Pierwotny
Shadowrun Returns
Niektórzy pewnie wymieniliby Dragon Age III, ale osobiście leję na tę grę ciepłym moczem.
Z najbliższej przyszłości to Dark Souls II wychodzi w tym roku.
Irek22
Torment: Tides of Numenera
Tak bo to wychodzi w najbliższej przyszłosci :D
W najbliższej przyszłości? Może zdążą z usprawnianiem silników lub ich przenoszeniem w grach z serii Ultima 5-7.
Do tego nowy Grimrock w drodze i Might&Magic X Legacy.
Nie no, niekoniecznie musi być najbliższa, po prostu chciałem się dowiedzieć, jakie ciekawe rpgi są zapowiadane.
Najprawdopodobniej na E3 Bethesda zapowie Fallouta 4, ale wątpię czy aby premiera była wcześniej niż na jesień 2014.
W najbliższej przyszłości wychodzi hmm.
Divinity grzech pierworodny, Neverwinter Online, Dark Souls 2 w co wątpię osobiście i nie nastawiałbym się na ten rok, Dragon Age 3, Mass Effect 4, Wiedźmin 3. Na E3 można się spodziewać być może Fallouta 4, Risena 3 ewentualnie nowego gothica od piranhi zamiast Risena.
Alphalyr jak już dajesz informacje to dawaj je RZETELNE! DS 2 w zeszłym roku w sierpniu miał 25% ukończenia więc na pewno do końca tego roku wyrobią 75% tja jasne, dobrze będzie jak będzie gotowa w jakichś 60%.