Jakie gry rpg w najbliższej przyszłości?

Forum Gry RPG
Odpowiedz
13.04.2013 16:20
1
odpowiedz
Obscurus_Saonium_NPC
6
Legionista

Jakie gry rpg w najbliższej przyszłości?

Czy mógłby mi ktoś wypisać jakie są najbardziej oczekiwane gry z gatunku cRPG/action RPG? Wiem o Project Eternity i chciałbym się dowiedzieć czy są jeszcze jakieś obiecujące tytuły zapowiadane na ten lub przyszły rok?

13.04.2013 16:25
Irek22
2
odpowiedz
Irek22
167
Legend

Kolejność przypadkowa:

Torment: Tides of Numenera
Wiedźmin 3
Wasteland 2

Oczywiście wybór należy do każdego indywidualnie. Ja w każdym razie w l. 2013-2014 r. czekam na wszystkie wymienione (a także na Project Eternity) i te moim zdaniem są najciekawsze i najlepiej rokujące.

Inne, które mogą być ciekawe, ale osobiście jakoś szczególnie na nie nie czekam:

Divinity: Grzech Pierwotny
Shadowrun Returns

Niektórzy pewnie wymieniliby Dragon Age III, ale osobiście leję na tę grę ciepłym moczem.

13.04.2013 18:42
3
odpowiedz
Quonium_NPC
5
Konsul

Z najbliższej przyszłości to Dark Souls II wychodzi w tym roku.

Irek22
Torment: Tides of Numenera

Tak bo to wychodzi w najbliższej przyszłosci :D

13.04.2013 19:15
4
odpowiedz
Gniewomir_NPC
119
Legend

W najbliższej przyszłości? Może zdążą z usprawnianiem silników lub ich przenoszeniem w grach z serii Ultima 5-7.
Do tego nowy Grimrock w drodze i Might&Magic X Legacy.

13.04.2013 19:26
5
odpowiedz
Obscurus_Saonium_NPC
6
Legionista

Nie no, niekoniecznie musi być najbliższa, po prostu chciałem się dowiedzieć, jakie ciekawe rpgi są zapowiadane.

13.04.2013 19:30
6
odpowiedz
Ruyrath_NPC
65
Senator

Najprawdopodobniej na E3 Bethesda zapowie Fallouta 4, ale wątpię czy aby premiera była wcześniej niż na jesień 2014.

13.04.2013 20:01
DarthNerever
7
odpowiedz
DarthNerever
90
His Master's Voice

Age of Decadence

14.04.2013 16:17
8
odpowiedz
Pilkhaz_NPC
0
Pretorianin

W najbliższej przyszłości wychodzi hmm.

Divinity grzech pierworodny, Neverwinter Online, Dark Souls 2 w co wątpię osobiście i nie nastawiałbym się na ten rok, Dragon Age 3, Mass Effect 4, Wiedźmin 3. Na E3 można się spodziewać być może Fallouta 4, Risena 3 ewentualnie nowego gothica od piranhi zamiast Risena.

Alphalyr jak już dajesz informacje to dawaj je RZETELNE! DS 2 w zeszłym roku w sierpniu miał 25% ukończenia więc na pewno do końca tego roku wyrobią 75% tja jasne, dobrze będzie jak będzie gotowa w jakichś 60%.

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl