Jaki TV 32' do 1600zł
Witam. Poszukuję jakiegoś w miarę dobrego TV do 1600zł. Wymagań względnie nie mam, nie będzie do niego podłączana żadna konsola, tylko DVD oraz telewizja z neostrady.
Jak narazie zainteresował mnie model Philips 32PFL5405H
http://www.oleole.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/samsung-le32c650.bhtml?from=ceneo
Najlepszy wybór w tej cenie, polecam zwłaszcza z tego sklepu - to jest RTV Euro AGD tylko z lepszymi cenami (nawet samochód i faktura są z logo RTV).
Tercio, model, który podajesz jest bardzo dobrym wyborem w tym zakresie cenowym. Spokojnie starczy do oglądania zarówno „zwykłej” telewizji, jak i tej w formacie HD (obsługuje rozdzielczość FullHD).
Wszelkie szumy w materiale DVD są przez ten telewizor dobrze redukowane, dzięki Pixel Plus HD.
Oprócz podanych przez Ciebie zastosowań, nieźle sprawdzi się także po podłączeniu konsoli lub komputera, a to dzięki ekranowi 100Hz i matrycy o czasie reakcji 2ms.
Jeśli miałbyś dodatkowe pytania, zachęcam do kontaktu mailowego – ekspert[malpa]philips.com
Kupiłem dokładnie tego Philipsa, o który mówisz dwa miesiące temu, choć pod kątem grania na konsoli. Ogólnie bardzo sobie chwalę, choć pilota powinni temu kto go projektował wsadzić w wiadome miejsce.