Jaki telefon polecacie ?
Witam... Mam problem z wybraniem odpowiedniego telefonu dla siebie(wiek-19 lat) . Planuję zakupić telefon firmy HTC, lecz mam problem z wybraniem modelu. Kwotę jaką jestem w stanie przeznaczyć to 500-700 zł. Podstawowe dane techniczne jestem w stanie przeglądnąć i ocenić, lecz na szczegółach za bardzo się nie znam. Przeglądałem HTC Wildfire S ale słyszałem, że ma słaby procesor, który czasami nie daje rady. Model HTC Desire C jest interesujący ale z wyglądu wydaje mi się trochę " kobiecy " . Jestem otwarty na propozycje innych modeli.
Desire C też ma słaby procesor (600MHz, czyli takie samo taktowanie jak w przypadku Wildfire S). W tym przedziale cenowym zapomnij o dobrym HTC. Polecam raczej SE Live with Walkman (1GHz, GPU Adreno 205). Sam takiego mam i jest najlepszy w tym przedziale cenowym.
Jak byś napisał do czego będziesz go używał to by było dużo łatwiej.
W0jtas94 nie jestem coś przekonany co do tego SE, gdyż raczej nie słyszałem aby ktoś go chwalił zaś HTC kilka razy obiło mi się op uszy .
Telefon jest mi potrzebny do :
- fb,gg,yt (ogólnie - internet),
- GPS i inne przydatne aplikacje,
- nagrywanie filmów, robienie zdjęc, słuchanie muzyki oraz wszystko to co dzisiejsza młodzież .