Jaki telefon polecacie ?

Mobile
Odpowiedz
03.09.2012 21:14
1
odpowiedz
zanonimizowany481157
40
Pretorianin

Jaki telefon polecacie ?

Witam... Mam problem z wybraniem odpowiedniego telefonu dla siebie(wiek-19 lat) . Planuję zakupić telefon firmy HTC, lecz mam problem z wybraniem modelu. Kwotę jaką jestem w stanie przeznaczyć to 500-700 zł. Podstawowe dane techniczne jestem w stanie przeglądnąć i ocenić, lecz na szczegółach za bardzo się nie znam. Przeglądałem HTC Wildfire S ale słyszałem, że ma słaby procesor, który czasami nie daje rady. Model HTC Desire C jest interesujący ale z wyglądu wydaje mi się trochę " kobiecy " . Jestem otwarty na propozycje innych modeli.

03.09.2012 21:25
2
odpowiedz
zanonimizowany857551
4
Chorąży

Desire C też ma słaby procesor (600MHz, czyli takie samo taktowanie jak w przypadku Wildfire S). W tym przedziale cenowym zapomnij o dobrym HTC. Polecam raczej SE Live with Walkman (1GHz, GPU Adreno 205). Sam takiego mam i jest najlepszy w tym przedziale cenowym.

03.09.2012 21:32
👍
3
odpowiedz
zanonimizowany861671
2
Legionista

Jak byś napisał do czego będziesz go używał to by było dużo łatwiej.

03.09.2012 21:52
4
odpowiedz
zanonimizowany481157
40
Pretorianin

W0jtas94 nie jestem coś przekonany co do tego SE, gdyż raczej nie słyszałem aby ktoś go chwalił zaś HTC kilka razy obiło mi się op uszy .
Telefon jest mi potrzebny do :
- fb,gg,yt (ogólnie - internet),
- GPS i inne przydatne aplikacje,
- nagrywanie filmów, robienie zdjęc, słuchanie muzyki oraz wszystko to co dzisiejsza młodzież .

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl