Jaki sandbox ?

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
18.11.2013 21:05
1
odpowiedz
MiszczX
66
Generał

Jaki sandbox ?

Przymierzam się do kupna jakiejś gry na PS 3, i jak wynika z tytułu - ma to być gra z otwartym światem i do tego gra akcji a nie RPG (w rpg sporo pograłem na PC więc tutaj odpuszczam na razie :) ). Ograłem już : GTA V (i poprzednie też ale na PC ), Red Dead Redemption, i Assassin's Creedy(od jedynki do dwójki z dodatkami, na komputerze jeszcze), Mafie II, just cause (1 i 2), prototype, saboteur.

Pytanie moje co polecacie oprócz AC IV ? Największy apetyt mam na AC IV, no ale poczekam jeszcze troche aż stanieje, może na gwiazdke będzie akurat :) Saints Rowy na 95 % mi nie podchodzą, oglądalem gameplaye, grałem troche w dwójke u kolegi i to raczej nie dla mnie :(

PS Czy polecacie zagranie w AC 3 przed czwórka ? (trójka jakoś mi nie podchodziła, może dałem jej za mało czasu, ale dużo bardziej podchodziła mi trylogia ezia...) I czy czwórka bardziej przypomina trójke czy dwójkę ? :) (rowniez np w sterowaniu)

Czasu troche na wybór mam - najpierw skoncze drugi raz GTA, dokoncze RDR i przejde dodatek i jeśli miałby być to assassin to przejde sobie dwójke jeszcze raz albo trójke jesli stwierdzicie że warto :)

18.11.2013 23:18
2
odpowiedz
MiszczX
66
Generał

UP :) w sumie wybór chyba jest oczywisty - najnowszy Assassin, no ale pozostaje pytanie czy trzeba nadrobić trzecią część ? ;>

19.11.2013 05:12
3
odpowiedz
zanonimizowany956190
0
Chorąży

sraki
czy trzeba nadrobić trzecią część ? Nie dasz rady bo trzecia czesc rozgrywa sie w USA a tam musisz dostac wize wiec liz dupe Obamie to moze zdanie zmieni i wtedy uda ci sie w ta czesc zagrac.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl