Jaki odtwarzacz dvd polecacie?

Forum Technologiczne
Odpowiedz
29.12.2010 14:46
Silveria
1
odpowiedz
Silveria
151
Generał

Jaki odtwarzacz dvd polecacie?

Mam zamiar kupić odtwarzacz dvd, który chcę podłączyć do tv. Zależy mi by był to model niedrogi (max 150 zł) i żeby latały na nim filmy nagrywane z PC a więc w miarę dobre kodeki divix, dobrze wyświetlał napisy (oczywiście w języku polskim). Co możecie mi polecić?

29.12.2010 15:33
Silveria
2
odpowiedz
Silveria
151
Generał

up

29.12.2010 15:48
3
odpowiedz
SanthiX
55
Generał

Szukaj też odtwarzacza z wejściem USB, jak chcesz odtwarzać filmy z PC, jest to duża wygoda.

30.12.2010 10:03
Silveria
4
odpowiedz
Silveria
151
Generał

może ktoś mi coś poleci godnego uwagi?

13.01.2011 10:22
5
odpowiedz
zanonimizowany753707
14
Legionista

Silveria, wszystko zależy czy oczekujesz dodatkowych funkcji czy też ograniczasz się tylko do podstawowej -odtwarzania DVD.
SanthiX dobrze tu napisał, że warto rozejrzeć się za czymś z wyjściem USB. Ponadto obsługa formatu DivX i plików tekstowych z napisami będzie na pewno ważna. Jeśli DVD miałoby być podłączone do telewizora HD lub HD Ready o większej niż 32 cale przekątnej ekranu, to rozważ zakup jakiegoś sprzętu z wyjściem HDMI i opcją skalowania filmu DVD do wysokich rozdzielczości (1080i, 1080p)- tu liderem w gamie Philips jest DVP5992- „udźwignie” wszystko i w najlepszej dla technologii DVD jakości. Jeśli zamierzasz podłączać DVD pod telewizor starszej generacji (kineskopowy), możesz wybrać coś prostszego, np.: Philips DVP3520 z dodatkową obsługą DivX i USB.

29.04.2011 10:07
6
odpowiedz
zanonimizowany790600
1
Junior

witam
ja polecam przenośny odtwarzacz dvd firmy Vordon który jest w rewelacyjnej cenie duży czytelny 8,2 i 10 calowy wyświetlacz, posiada wbudowany tuner tv, przeglądarke zdjęć i polecam każdemu kto zastanawia się jaki odtwarzacz dvd kupic

Polecam!!!!

05.05.2011 19:33
7
odpowiedz
zanonimizowany791362
1
Junior

Polecam zainwestować w jakiś tani przenośny z wyjściem video, w ten sposób nie będziesz ograniczony wyłącznie do swojego TV (którego zwykle nie opłaca się przenosić).
Sam mam ten: http://droptrend.com/product-pol-172-DVD-SAMOCHODOWE-VORDON-8-2-TUNER-TV-DVIX-DVD-GRY.html sprawdza się bardzo dobrze zarówno jako stacjonarka jak i wycieczkowy (zwłaszcza jak pogoda marna). Wyprowadzany obraz jest bardzo dobrej jakości, dźwięk też, pod warunkiem ze nie słuchamy na wbudowanych głośnikach (w miarę działają, ale to nie jest "to"). Nie było problemów z wysyłką.
Ewentualnie możesz kupić PS2 albo X-Boxa, tylko uważaj na lasery, szybko się psują.

Forum Forum Technologiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl