Jaki Laptop do 2500zł?

Forum Komputery
Odpowiedz
18.12.2011 21:53
Scortch
📄
1
odpowiedz
Scortch
66
call me Hikee

Jaki Laptop do 2500zł?

Cześć. Szukam Laptopa do użytku głównie domowego. Marka nie gra roli, jednak skłaniałbym się ku Toshibie, ACERowi albo ewentualnie ASUSowi. Z autopsji wiem, że te 3 marki są niezłe na polu przenośnych komputerów, choć minęło już sporo czasu odkąd się interesowałem "lapkami", dlatego też liczę na obalenie możliwych mitów związanych z tą gałęzią rynku (jeśli jakieś są).

Tak więc, na czym mi zależy? Wymieniam poniżej:

- Ekran FullHD do filmów i wygodnej pracy.
- Żywotna Bateria
- Conajmniej 4 porty USB
- WiFi
- Pamięci operacyjnej i pojemności HDD

Nie zależy mi natomiast na:
- Karcie graficznej - lapek nie ma służyć do grania
- dodatkowych bajerach typu Bluetooth, wbudowane kamerki internetowe czy mikrofony itp itd.

Budżet to +/- 2500zł.

Mam nadzieję, że wymagania nie są zbyt wygórowane.

Czekam na Wasze opinie. Byłbym również wdzięczny za jakieś przydatne strony internetowe - recenzje, porównania, fora itp, które mogłyby być pomocne przy wyborze.

18.12.2011 21:58
2
odpowiedz
Dorin_NPC
12
Legend

Wyczaj w MM nowej gazetce Samsung RF11, tylko ze on jest za 2800, ale ma Core i7, 4 GB DDR3, GF 540, USB 3.0 :)

btw, nie wolisz stacjonarki ? Kupisz lepsza za ta cene :)

18.12.2011 22:02
Scortch
3
odpowiedz
Scortch
66
call me Hikee

Lapek nie dla mnie MyszooR ;) Ale dzięki, sprawdzę.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl