Jakaś gra na letnie wakacyjne wieczory?
Szukam jakiejś fajnej, klimatycznej gierki na letnie wieczory. Co prawda nie za często gram w gry a nawet można powiedzieć prawie wcale (GTA V na PS3 przechodziłem ponad pół roku - z braku czasu) to czasami po prostu nie mam nic do roboty i pograłbym w coś. Z tym, że ciężko mi coś znaleźć. Jakiś czas temu sam szukałem jakiejś gry, Sleeping Dogs mnie nie porwało więc odpuściłem, Europa Universalis IV okazała się zbyt rozbudowana a miałem oczywiście pierwszy raz styczność z tą serią.
Co byście polecili? Gatunek raczej dowolny, mogą być nawet największe starocie. Dodam, że lata temu gdy byłem jeszcze typowym "noł lajfem" uwielbiałem serię Call Of Duty do czwartej części. Jestem mocno do tyłu z grami i coś ciekawego myślę by się znalazło.
Z tego co napisales, to szukasz czegos z sandboxa albo strzelanki.
Ja polecilbym Ci cos z zupelnie innej manki. The Walking Dead oraz Wolf Among Us - obie to takie nowoczesne przygodowki, ale idealne do grania wieczorem przy piwku, dla odprezenia. Maja epizodyczny charakter wiec brak czasu nie powinien byc problemem, choc wciagaja niemilosiernie i moze tak byc, ze zamiast wieczoru zarwiesz nocke. Nie zaszkodzi sprawdzic.