Cześć mam do dyspozycji 700 zł i chciałbym kupić sobie kierownicę.
Używane też wchodzą w grę.
Proszę o jakieś propozycje.
Pozdrawiam
700zł za kierownice. To yrzeba być dopiero fanem :o
700zł? Z tym budżetem ciężko o coś dobrego i nowego więc to nie jest dużo. Ja na przykład za g920 z biegami dałem jakieś 300€. Z używanych poleciłbym g27, ale trzeba uważać by nie kupić zajechanej. Z nowych Thrustmastera T150.
Dobra jest kierownica Genesis Seaborg 400, pasuje i na PC i PS3, PS4, Nintendo Switch, Xbox One, a nawet Xbox Series
Absolutnie nie ma sensu pchać się w jakieś Genesisy, szczególnie jak nówka kosztuje 550 zł z tego co widzę. Za 700 zł najlepszym wyborem będzie polowanie na używane G29, bo potrafią schodzić za 650-750 zł. Niedawno były mocne promki (albo i dalej są?) na Thrustmaster T300 RS za 900 zł, ale no to jest już 200 zł ponad Twój budżet i na dodatek pedały dodawane w nich są gorzej niż okropne. Możesz też polować na Thrustmaster T150 nowy, lub używkę, które teraz chodzą po 600-700 zł, ale w nich pedały są jeszcze gorsze niż w tych z T300 RS i nie mają podjazdu do nawet przyjemnych pedałów z G29.
Miesiąc temu sprzedałem roczną T150 za 450zł (nową kupiłem za 550). Szukaj na OLX. Tydzień temu T300 była za 899 na morelach. To jedyne dwie sensowne kierownice.