Od razu mówię, że nagrywam dla zabawy i nie wrzucam tego na YT :) Niestety Fraps jest w stanie obciąć mi FPSy o połowę. Ostatnio po zmodowaniu graficznie GTA IV, ilość klatek potrafi spaść (podczas nagrywania) poniżej 30 czyli troszkę kiepsko. Dlatego chciałem zapytać czy jest szansa dostać kartę w sensowych pieniądzach, która wyraźnie będzie wydajniejsza niż mój GTX 770? Dodam jeszcze, że mój procek w tej chwili to i5-3470 (3.20 GHz) i może warto też zrobić tutaj jakiś upgrade? Nie upieram się przy nowym sprzęcie.
nieprofesjonalny program do nagrywania=co najmniej 1500 zł na karte graficzną która będzie lepsza od tej co masz...
Chłopie załatw se lepszy program do nagrywania a nie wydawaj co najmniej 2500 zł na upgrade takiego kompa.
Ok, to w zasadzie czym nagrywać? Testowałem już Action! ale obciąża podobnie do Frapsa. Próbowałem, też darmowego MSI AfterBurnera, ale niestety powoduje mi crasha GTA..
A Shadowplay wbudowany w GeForce Experience? Nie testowałem, bo mam za starą kartę, ale ponoć działa dobrze
Ugh, Total Biscuit używa GTX Titan w SLI, więc jak nie masz co robić z pieniędzmi....
Tylko TB zapewne nie nagrywa Frapsem ani niczym takim, tylko sprzętowym frame grabberem