Witam ostanio mam troche kryzys growy i tak średnio chce mi się w coś grać. Widziałem ostatnio jak Rock grał w forze 6 i też mnie tak naszło na wyścigi , w które włąściwie nigdy nie grałem. Chce by gra była na ps3 bo tam mam pada bezprzewodowego więc wiecie największa wygoda . A teraz moje wymagania : więc chciałbym żeby gra nie była w mieście tylko na jakiś fajnych trasach np , leśnych , pustynnych takich gdzie widać nature i widoczki , chciałbym też by wyścigi były długie np z 10 minut bo nie chce mi sie grać co chwile nowego wyścigu , tylko wolałbym mniej ale dłużej . Chciałbym żeby był też multiplayer w który ludzie grają , ale nie tylko tacy wymasterowani ale również tacy normalni. Wiem że mam dziwne wymagania ale może coś się znajdzie ? Pewnie polecicie mi gt6 ale nie jestem pewny co do tego bo tam się jeździ chyba tylko po torach i nie ma fajnych widoczków. Myślałem o Need for Speed Shift ,Shift 2: Unleashed, Need for Speed Rivals i tym GT 6 ( ale tam są chyba krótkie wyścigi i tylko po torach ) to że podałem same nfs nie znaczy że tylko one wchodzą w gre po prostu niezbyt znam się na wyścigach i nie wiem jakie są dobre gry. Polecicie mi coś ?
W GT6 sa trasy "widokowe".
Need for Speed Hot Pursuit - https://www.gry-online.pl/gry/need-for-speed-hot-pursuit/z6796#ps3
Need for Speed Rivals, to dobry wybor. Ale gra posiada sporo elementow, ktore potrafia denerwowac. Momentami trzeba grac z zacisnietymi zebami.
Gry z serii Shift, to wylacznie wyscigi torowe.
No właśnie nie wiem jak to jest z tym gt 6 , mam co do tego kilak pytań jak długa jest kampania ? Jest dużo tych tras widokowych ? Są jakieś fajne tryby multi i czy dużo ludzi w to gra ? I czy gra nie będzie dla mnie za trudna bo grałem póki co tylko w ingnite i wipeout na psp ,ale ostatnio mnie naszła ochota na wyścigi.
Jeśli chodzi o nfs to myślałem na nimi ale właśnie mam tu sporo problemów no bo po 1 , czy w hot pursuit ktoś jeszcze gra w multi ? I czy jest długa kampania ? A co do rivals to czy to jest lepsze czy gorsze od hot pursuit i cyz są fajne widoczki , i ile trwa kampania i jakie są tryby multi.
A co do shifta to myślałem nad 2 i widziałem że są fajne trasy tylko nie wiem czy są jakieś fajne tryby multi i czy ludzie grają ?
I jeszcze pytanie do wszystkich gier , czy są długie wyścigi i gdzie są najdłuższe bo nie chce żeby wyścigi trwały po 1,5 min to ile będe ich rozgrywałw ciągu godziny całą mase , a wolałbym jednak mniej a dłużej.
Wiem że dużo pytań ,ale w wyścigach jestem kompletnym noobem i jak coś będe kupować to nie chciał bym się sparzyć . :)
Nie wiem, może Grant Turismo. Mam 4 na PS2. Szczerze gram tylko jak kolega wpada bo sam osobiście nie jestem fanem ścigałek. Zdecydowany minus tej gry to brak fabuły czy czego kolwiek. Po prostu masz już wszystkie auta i trasy odblokowane. Ja gustuje co prawda bardziej w grach gdzie widoczne jest poczucie postępu, ale tak siąść i pograć dla samego grania to fajnie
Osobiście polecam Dirt 3 grę spełniającą wszystkie twoje oczekiwania od długich tras pozamiejskich po dość ładne widoki oraz duży wybór pojazdów. Gra zawiera również tryb podzielonego ekranu i multiplayer.
@RetroSilver
Niby gt6 fajne ale nie wiem czy w 6 też są wszystkie rzeczy odblokowane i trapią mnie te długości wyścigów bo czy w gt6 są jakieś długie i jak wyglada ten multik są jakieś fajne tryby ????
@Panrudy
Nie chyba nie bo to są raidy i tam nie czuć tak aż tej prędkości , wolałbym jednak coś z tych szybkich wyścigów co wcześniej wymieniłem albo do nich podobne.
Widoczki i długie wyścigi to Fuel. Bardzo lubię. Możesz też spróbować Motorstorm Pacific Rift. Obie są offroadowe, ale może ci podpasują.
@ up bo musze dziś coś kupić
@matysiska no widoczki fajne tylko że wolałbym jednak klasyczne samochody