Jaka gra RPG na xboxa 360?
Witajcie!!! Oglądając ostatnio gameplaye tak na jarałem się na skyrima, że nie ogarniam bazy ale oczywiście jest jedno ale, CENEGA!!! nie ma wersji PL na klocka a mój eng jest taki begginer no może medium... ale nie mam zamiaru dawać ponad 200 zł a później będzie "co on powiedział?". Więc zamierzam kupić coś tańszego by też było po eng i obczaić jak tam mi idzie. Dragon age widziałem za 20 dychy a to prawie jak za darmo, jest jeszcze gothic 4 ale to ponoć wiocha jak nie wiem więc co lepsze? Może coś jest jeszcze starszego i dobrego? Oczywiście klockowatą wersje i RPG.
Podobno ktoś tam zrobił te spolszczenie do tego skyrima na xboxa ale czy to legalne? Czy nie trzeba robić nic z konsolą i nie dostane bana?
Żeby móc ocenić jaki jest poziom twojego ang musielibyśmy cię badać przez pół roku, zakładając że niczego się w tym czasie nie nauczysz i niczego nie zapomnisz, bo wtedy wynik będzie niemiarodajny. :)
Tak więc jak rozumiesz dialogi, a niczym się nie powinny różnić te z RPG od dialogów z innych gatunków, poza może słowami charakterystycznymi dla fantasy... to ja nie widzę problemów z kupnem Skyrima. I w ogóle polecam granie w gry po angielsku, zawsze można czegoś nie zrozumieć, ale i czegoś się nauczyć.
Jedyną trudnością w RPG mogą być listy, książki i inne długie teksty, ponieważ dla kogoś nie posługującego się na co dzień angielskim, takie ściany tekstu mogą być męczące.
Dragon Age... hmmm... spoko test na sprawdzenie twoich umiejętności, za tę cenę weź.
Jak nie wiesz jak się pisze beginner to raczej nie posądzałbym Cię o poziom "medium".
Gdzie masz Dragon Age za 20zł?!
2--> rację zawsze można się czegoś nauczyć, albo się wku*****
3--> pisownia nie będzie mi potrzebna więc wiesz ;)
Nie no bez jaj, przypomniało mi się przecież, że skyrim jest po hiszpańsku.
Tak , bierz Dragon Age : Początek :) skończyłem go 8 razy i jeszcze później Dragon Age : Przebudzenie , są to najlepsze RPG na xboxa w porównaniu cena - jakość . Jeszcze świetny dubbing :D