hej,
tak sie zastanawiam czy nie zaczac by jakiegoś hmm... nawet nie wiem jak nazwac,
moje doswiadczenie opiera sie na "silkorad" i nic wiecej. Myslalem nad "world of tanks" i teraz pytanie czy platna? hmm wiadomo, ze 90% chyba jest "darmowych" ale ci co placa maja lepiej oczywiście, w ogóle nie wiem na co zwracać uwagę, jakieś sugestie ???
tadzig [1]
Ale nie wyraziłeś się zbyt jasno... Szukasz gry on-line typu World of Tanks, Settlers, Age of Empires, Guild Wars 2 czy czego?
A moja uniwersalna (bo niezależna od preferowanego gatunku) rada jest taka: zwróć uwagę na to, czy dana gra ci się podoba, czy podchodzi ci rozgrywka, świat itp. Tym bardziej, że część gier (w tym WoW) mają darmowe triale, więc nawet "króla" można wypróbować.
Akurat mam do sprzedania Guild Wars 2. Jest to gra P2P. Płacisz raz i gre masz na zawsze. A mikropłatności nie dają żadnej przewagi w grze. Cena do uzgodnienia, jeśli chciałbyś kupić. Grę polecam, ale nie mam czasu na granie w MMO.
@tadzig.
Chodzi Ci po prostu o grę typu MMO. Musisz tylko wypowiedzieć się, czy ma to być rpg, hack'n'slash, fps czy jeszcze coś innego.. jak wspomniane World of Tanks.
Ja polecam World of Tanks i League of Legends