Jak zrobić lasagne?
Nie jak zrobić, a jak ją urozmaicić. Wakacje kończą się już tuż tuż, a ryż z warzywami i zupki chińskie całkowicie mi się przejadły. Postanowiłem więc, że zrobię sobie coś "lepszego", taka wakacyjna atrakcja, i wybór padł na lasgne. Przepis w miarę prosty znalazłem, link poniżej, ale chciałbym, żeby moja pierwsza lasagna była... nie chcę użyć słowa wyjątkowa, bo to brzmi lekko komicznie, ale nie chcę zwyczajnej, prostej lasagne (ktoś wie jak to się odmienia?). Chcę, żeby smakiem wynagrodziła mi wszelkie trudy wniesione w przygotowanie dania. Jakieś dodatki czy przyprawy? Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie? Jakieś pomysły?
http://fotoprzepis.pl/index.php/wloska-lazania-lasagne-z-miesem-mielonym/