Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Jak zmienić hasło w Steam

07.10.2011 17:45
Love&Pain...
1
Love&Pain...
101
Generał

Jak zmienić hasło w Steam

Ostatnio ledwo odzyskałem konto(wysłanie na mejla starego i podanie nowego hasła) i z racji że to wszystko na szybko robiłem nie pamietam ni cholera jakie jest moje hasło:)
Chce je zmienić na nowe a żeby to zrobić muszę podać stare więc powiedzcie mi czy jest gdzieś one w Steam zapisane nie w zaszyfrowanej formie? Czy mogę ponownie wysłać prośbe o podanie hasła na mejla zanim je stracę? Z poziomu obecnie otwartego konta?

07.10.2011 17:49
2
odpowiedz
zanonimizowany305250
161
Legend

No ale jeżeli dobrze rozumiem, to w mailu podałeś stare hasło, to co, maila skasowałeś?

07.10.2011 18:03
Love&Pain...
3
odpowiedz
Love&Pain...
101
Generał

Nie mogąc się zalogować wysłałem prośbę o podanie starego hasła na mejla,dostałem stare i zastąpiłem je nowym i właśnie nie pamiętam tego nowego jakie wpisałem a w samym mejlu nie było hasła jedynie jakiś kod do pytania pomocniczego
Teoretycznie mam włączone autologowanie przy każdym uruchomieniu komputera ale z tego co widze coraz więcej gier ze Steama korzysta(dziś w łapy Rage wpadł) a takie akcje z utratą konta miałem 2 razy i wole dmuchać na zimne:)

07.10.2011 18:10
4
odpowiedz
zanonimizowany305250
161
Legend

Śmiało pisz do nich jeszcze raz, ja na Originie resetowałem hasło w jednym dniu i 4 razy, więc spokojnie :) Tylko teraz zapamiętaj to hasło.

Forum: Jak zmienić hasło w Steam