Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Jak zacząć Wiedźmina 3

Forum Gry RPG
Odpowiedz
19.11.2022 20:33
Tohka Yatogami
1
odpowiedz
Tohka Yatogami
69
Konsul

Jak zacząć Wiedźmina 3

Witam,
Z całej trylogii grałam głównie w część 2 ale w 3 kompletnie się nie mogę odnaleźć.
Drzewko umiejętności wydaje się być niezbyt interesujące ,eq się psuje ,poziomy wrogów, magiczny build geralta z 2 części podobno nie zadziała w 3 itp.
Jestem niby na etapie gdzie mam iść spotkać z Baronem ale za każdym razem jak próbuje uruchomić grę i coś zrobić to kończy się tak ze wychodzę z gry kilka minut po wczytaniu. Nie potrafię wrócić do tej gry a chciałabym chociaż doświadczyć tego co wielu nazywa najlepszą grą z serii.
Do 2 co chwila jestem w stanie wracać (lubię tryb areny i chodzenie po krasnoludzkim mieście) ale w 3 czuje ..nic.
Jakieś pomysły co mogłabym zrobić by jakoś się ruszyć z miejsca?

19.11.2022 21:13
Szakal89
2
odpowiedz
Szakal89
19
Centurion

Przecież W3 jest proste jak drut.... ale Ja jak grałem w W3 to zawsze na początku czytałem wszystkie ogłoszenia z tablic-kontrakty, czyściłem znaczniki, a później misje poboczne, a na koniec fabuła.

post wyedytowany przez Szakal89 2022-11-19 21:14:33
19.11.2022 21:16
3
odpowiedz
Quodton_NPC
43
Konsul

Mi w W3 grało się bardzo przyjemnie natomiast 2 mi nie pasowała kompletnie.

Ale to że Wiedzmin 3 może się nie podobac to nic dziwnego bo to jest gra w mechanice bardzo podobna do tych gier od Ubisoft tyle że dużo bardziej dopracowana, ale jak ktoś w ogóle nie lubi tego gatunku to mu się nie będzie podobac.

Co niby miałabyś zrobić? Nie podoba się to nie graj. Nic tu nie poradzisz

post wyedytowany przez Quodton_NPC 2022-11-19 21:18:59
19.11.2022 21:20
Ku'gath
4
odpowiedz
Ku'gath
139
Ojciec Zarazy

To nie kwestia jak zacząć ale tobie kompletnie nie podchodzą tego typu gry. U mnie to działa w takich grach jak Dark Souls czy Elden Ring które wykasowałem po krótkim sprawdzeniu, a inni będą się rozpływać i czaskać 10/10, znowu inni grają 24/h w FIFĘ. Nie zmuszaj się i zagraj w to co lubisz.

Ja znowu odbiłem się mocno od Wieśka 2 i nigdy go nie ukończyłem, a Wieśka 3 już kilka razy wymaksowałem. Wieśka 1 ukończyłem 3 razy ale to były dawne czasy teraz to czekam na remake.

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl