Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Jak wy korzystacie z iPhone’a?

Forum iOS
Odpowiedz
24.07.2026 23:26
1
odpowiedz
serious
23
Pretorianin

Jak wy korzystacie z iPhone’a?

Pytanie to tych, co mają ten telefon. Jak z niego korzystać bez nerwów? Próbowałem i nie umiem, ale może mam za wysokie wymagania.

Brak odpowiednika F-Droid i instalacji aplikacji z plików. Jestem zmuszony do tego wbudowanego sklepu, ale to taki Google Play - pełno tam aplikacji z reklamami.

Chciałem sobie zainstalować lepszy odpowiednik klawiatury, bo taka, która nie pozwala na edycję klawiszy w 2026 to jakiś żart. Znalazłem jakąś i zainstalowałem, ale system i tak mi ją ciągle zmienia na tą domyślną i dosłownie muszę z nim walczyć 😐 Tak ma być, czy ja robię coś źle? Z innymi aplikacjami jest tak samo, że Apple decyduje, jakich mam używać?

Na razie pierwsze wrażenia fatalne, jakby mnie ktoś zamknął w jakiejś klatce.

post wyedytowany przez serious 2026-07-24 23:27:13
Forum Forum iOS
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl