Jak to możliwe?
Tak się zastanawiam jak to jest możliwe - http://www.youtube.com/watch?v=ffora4LPuuI 1:39
Żeby wprawić autko w takie ''podskakiwanie''? Mi się taka sztuka nigdy nie udała - nawet na kursie gdzie jak już to samochód po prostu gasł ;) trzeba mieć jakieś specjalne zdolności? :D
Sam filmik już dość stary ale śmieszy jak dawniej :)
spoiler start
Wątek czysto humorystyczny, założony z nudów.
spoiler stop
Gdy miałem uszkodzone przewody wysokiego napięcia, auto zachowywało mi się podobnie.
Nie każdy posiada takie zdolności, ale jak się okazuje można i to bardzo wiele.
Tak jeszcze swoją drogą to szkoda, że tego programu już nie kręcą ani nie emitują powtórek;) Zawsze to można było się pośmiać ;)
Taki moment jak w 1:08... ciekawe co ten koleś co po pasach przechodził sobie pomyślał?
Tak jeszcze swoją drogą to szkoda, że tego programu już nie kręcą ani nie emitują powtórek;)
Powtórki są bardzo późno w nocy, zresztą razem z programem 'Usterka'.
Ja naprawdę jestem mądrzejsza na co dzień....
Jo Wim !
: D
[4] --> są powtórki :) na tvnplayer.pl masz wszystkie odcinki :) usterki niestety nie ma, a szkoda :(
co do kangurkow, to tez jakis czas temu usilowalem takiego zrobic, bezskutecznie :(
Do dzisiaj jestem święcie przekonany, że ten program to jedna wielka, wyreżyserowana lipa
Do dzisiaj jestem święcie przekonany, że ten program to jedna wielka, wyreżyserowana lipa
Innych odcinków nie pamiętam ale po tym jakoś... wszystko jest możliwe ;)
są powtórki :) na tvnplayer.pl masz wszystkie odcinki :)
Dobrze wiedzieć - chyba sobie trochę tego pooglądam.
Powtórki są bardzo późno w nocy, zresztą razem z programem 'Usterka'.
Hmmm... faktycznie coś kojarzę... ale jak dla mnie to jednak za późno. Kiedyś chyba gdzieś z rana leciało 4-5 może?
O widze ze angielski komentarz "to jest fake, ona jest gwiazdą polskich filmów 'fikimiki' " juz utonął w czelusciach. Tak to jest jak ktos z zachodu wypowiada się na temat naszej starej "nauki jazdy" :DDDD (szkoda ze juz nie ma nowych odcinkow, ale i czasy sie zmienily)