Jak to jest teraz z płatnościami przy allegro?

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
14.11.2011 17:31
1
odpowiedz
capicho
60
Konsul

Jak to jest teraz z płatnościami przy allegro?

Wieki temu nie sprzedawałem niczego na allegro aż do teraz..
Sprzedałem przedmiot i kupujący przelał kasę przez 'płać przez allegro' czy coś jakoś tak.
Dostałem email wczoraj, że kupujący zapłacił... ale ja jescze tej kasy nie mam, tylko mam info na koncie swoim allegro (przy tej transakcji): 'Bank potwierdził przekazanie wpłaty na Twoje konto w Płacę z Allegro.'

czyli teraz muszę wysłać paczkę, on zatwierdzi, że dostał i kasa pójdzie do mnie? czy jak to jest?

14.11.2011 17:35
Sizalus
2
odpowiedz
Sizalus
206
Legend

Wejdź w moje allegro -> płace z allegro -> konfiguracja konta i tam ustaw wszystko.

14.11.2011 17:36
QamilekQ
3
odpowiedz
QamilekQ
106
Wisła Kraków

Skoro wplacil to wyslij. W zakladce place z allegro wpisales swoj nr konta? jesli tak to klikasz przelej lub podobnie i jutro bedziesz mial kase na koncie.

4
odpowiedz
zanonimizowany807452
18
Konsul

W skrócie mówiąc tak. Potem możesz zlecić przelew tych pieniędzy na własne konto.

5
odpowiedz
zanonimizowany145641
203
Legend

Kasa jest obecnie na Twoim koncie w Allegro. Przedmiot wysylaj, a na kase mozesz juz zlecic dyspozycje by przelali Ci na konto bankowe podpiete pod Twoje place z allegro.

14.11.2011 17:39
6
odpowiedz
capicho
60
Konsul

aaa ok , dzieki, nei wiedzialem ze takie myki są teraz. dzieki

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl